Souvenirs

SOUVENIRS HOS VISITRANDERS

Hos VisitRanders kan du købe souvenirs af forskellig art, f.eks. Hoptimister, kopi af Det Gamle Rådhus, Molekylestagen fra Gaia Museum Outsider Art eller hvad med den lokale kryddersnaps, Lodsmandens snaps? Vi har naturligvis også postkort og Randers-kuglepenne.

Kig ind - vi fortæller også gerne de gode historier, der er knyttet til produkterne. Du finder VisitRanders på Rådhustorvet 4, 8900 Randers C (bag ved statuen af Niels Ebbesen).

DEN LOKALE KRYDDERSNAPS

Lodsmandens Snaps er baseret på Brøndums klare snaps og tilsat bl.a. timian, hyldeblomst og perikon – ingredienser, som findes langs Randes Fjord og på Lodsstien. Navnet til snapsen er inspireret af historien om lodsmændene, der måtte tilbagelægge hjemturen til fods efter at have ført bådene sikkert ind og ud af Randers Fjord. Derved opstod den 31 kilometer lange trampesti - Lodsstien. Det er det lokale firma Viskum Snaps, der står bag produktion og udvikling af denne snaps, som er velegnet til bl.a. sild og laks fra Randers Fjord. Etikettens illustration er tegnet af Poul Henning Jensen.

Del denne side

Opdateret af:

 

Kontakt

Adresse

Rådhustorvet 4
8900 Randers C

Telefon

+45 86424477

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.0363538
Latitude : 56.4610559