VisitRanders har fokus på det gode værtskab

VisitRanders har fokus på det gode værtskab

Èt af initiativerne er, at vi vil etablere et korps af frivillige, gode Randers-borgere, som kan optræde som city hosts, dér hvor gæsterne er.  

Gæsteservice og det gode værtskab kan være mange ting. Lige fra at møde gæsterne med et smil til at fortælle dem, hvad egnen byder på af oplevelser. Vi skal være gode værter, for det giver flere gæster og vækst i turismen. Men hvordan gør vi det helt konkret?

Hos VisitRanders har vi en målsætning om at møde gæsterne, der hvor de færdes, og selvom vi gerne ville, kan vi ikke være overalt. Derfor arbejder vi i øjeblikket på at etablere et korps af city hosts, som skal hjælpe os med at løse netop denne opgave. Vi vil gerne inddrage borgerne i Randers i arbejdet med at servicere områdets gæster og hjælpe dem med, at få det bedste ud af deres ophold i Randers. Det giver nemlig god omtale, når gæsterne kommer hjem og fortæller om ferien til venner og familie.

VisitRanders søger derfor engagerede frivillige, der efter aftale vil være turistbureauets forlængede arm. Kropset af city hosts er værter for Randers. Værterne skal byde velkommen og være med til at få gæsterne til at føle sig hjemme. Som city hosts skal man være synlig i bybilledet i ferieperioderne, ved større begivenheder eller arrangementer. Det kan dreje sig om at hjælpe med inspiration til oplevelser i byen eller det være noget så lavpraktisk som at vise vej til det nærmeste supermarked. Kort sagt - man skal være de steder, hvor der er gæster, der måtte have brug for hjælp til stort og småt.

Som city host skal man være klar til at hjælpe gæsterne på vej og svare på deres spørgsmål. Vi har ingen uddannelseskrav – vi forventer bare, at du, ligesom vi, brænder for Randers og synes, at vi har et fantastisk område. Og så skal du være klar til at give denne oplevelse videre til vores mange gæster. 

Som city host bliver man del af VisitRanders’ nye korps af frivillige, der har fokus på servicering af områdets gæster udenfor turistbureauets lokaler. Vores city hosts skal være udadvendte og åbne samt have tid og overskud til at hjælpe gæster i vores by.

Korpset af city hosts mødes med jævne mellemrum for at drøfte den kommende tids opgaver og for sammen at planlægge, hvordan vagter og arbejdsopgaver skal fordeles. VisitRanders leder møderne og sørger for at samle trådene.

Har du lyst til at vide mere om arbejdet som city host? Så læs jobopslaget til højre på denne side. Du kan også søge om jobbet via Frivilligjob, hvor du også kan læse mere om jobbet.

Yderligere oplysninger ved Tina Degn på tlf. 86 42 44 77 eller på e-mail td@visitran....

Del denne side

Jobopslag - Bliv City Host i Randers

Randers City Hosts