Lyst til shopping

Atmosphere in Randers City

Randers City

I Randers City finder du et bredt udvalg af specialforretninger i en af Danmarks hyggeligste middelalderbyer. Her er masser af atmosfære blandt bindingsværkshusene, cafeerne og og de smalle snoede gader.

Randers Storcenter

Randers Storcenter byder indenfor til 58 specialbutikker med et kæmpe udvalg i mode, elektronik, sport, sko, personlig pleje og ting til hjemmet. Du finder også en stor og velassorteret Kvickly til dine dagpligvareindkøb. Mere end 1800 gratis parkeringspladser lige uden for døren.

Friluftsland Randers

Friluftsland er Danmarks førende specialforretning med friluftsudstyr. Vores speciale er udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv – dvs. rygsække, vandrestøvler, bukser, jakker, telte, soveposer, kogegrej, klatreudstyr osv. Vi udvælger kun produkter af højeste kvalitet...

Børneloppen Randers

Børneloppen Randers er et permanent indendørs loppesupermarked, kun med børneting. På de 236 stande sælger private deres brugte børneudstyr, lige fra tøj og legetøj til barnevogne og autostole. Alle varer har deres eget prismærke, så man shopper bare løs.