Stjerneruten

Randers er næsten 1000 år gammel, og der er langt over 1000 gode historier at fortælle om byen. På Stjerneruten får du historierne bag 15 steder i byen - de nye, de gamle og de meget gamle.

Du kan lære mere om Niels Ebbesens oprør mod Den Kullede Greve, de store hestemarkeder, de mange klostre og slotte, der engang lå lige her i midtbyen, og meget, meget mere.

Ruten er 2,5 km lang og meget handicapvenlig. Der er ikke et fast start- eller slutpunkt - du kan bare følge ruten rundt i byen ved hjælp af folderen, det online kort eller de små messingstjerner i fortorvet. 

NB! Appen "Welcome Randers", der er omtalt i folderen findes ikke længere.

Læs Stjernerute-folderen

Folderen har et detajleret kort, beskrivelser af de forskellige stop på ruten og en masse spændende bonusinformationer. Læs folderen her eller kig forbi VisitRanders' kontor på Rådhustorvet og hent et fysisk eksemplar. 

Online kort over Stjerneruten

Med det online kort kan du altid se, hvor du er, og læse mere om de 15 stop på Stjerneruten.

Spisesteder

I Randers kan du altid få noget godt at spise. Byens restauranter mestrer både det traditionelle danske køkken, eksperimenterende og innovativ madkunst, samt udenlandske menuer.

Kyst- og Fjordcentret

Kyst- og Fjordcentret

Kyst- og Fjordcentret er det utraditionelle mødested, der danner rammen om møder, firmaudflugter og teambuilding. Prøv f.eks. det flydende kaffebord midt i Randers Fjord.