VisitRanders
Water & Wellness afslapning i Randers

Weekend i Randers

Nyd et afslappende weekendophold som med garanti vil give jer gode minder. I Randers er der både mulighed for at kombinere unikke kulturoplevelser med selvforkælelse. Oplev en sammensætning af verdenskunst og wellness og få udfordret jeres smagsløg med lækker mad.

Randers Greeter

Randers er en af Danmarks ældste købstæder, og byen er særlig kendt for sin smukke beliggenhed tæt på Gudenåen og Randers Fjord. Se listen nedenfor med de mange spændende aktiviteter I kan lave i Randers og udvælg dem, der passer bedst til jer.

Wellness for to

Er I til spa og wellness, så skaber Danmarks største saunahave i Water & Wellness Randers et godt fundament for en dag med selvforkælelse. I vil med garanti komme helt ned i gear komme ud som ny igen.

En dag i byen

Tag på shopping i Danmarks ældste gågade, Houmeden. Randers' historie kan med sikkerhed spores tilbage til 1000-tallet, og det mærkes tydeligt i de mange, gamle middelaldergader og stræder. Byen myldrer af liv og har en unik atmosfære med velbevarede, skæve bindingsværkshuse, brosten og charmerende, gamle skilte, som de så ud i oldemors tid.

Gå på opdagelse i byen og bliv præsenteret for de mange muligheder for shopping. Hvis vejret ikke er med jer, så tag i Randers Storcenter som ligger få minutter udenfor byen. Her bliver I med sikkerhed fristet af de mange butikker.

Liste
Kort