VisitRanders
Water & Wellness afslapning i Randers

Forlænget weekend i Randers

Nyd et weekendophold som med garanti vil give jer oplevelser, I sent vil glemme. I Randers er der gode muligheder for at kombinere unikke kulturoplevelser med afslappende selvforkælelse. Oplev en sammensætning af verdenskunst, wellness og lækre smagsoplevelser.

Randers Greeter

Randers er en af Danmarks ældste købstæder, og byen er særlig kendt for sin smukke beliggenhed tæt på Gudenåen og Randers Fjord. Randers er også Danmarks 6. største by og rummer både kultur og shopping. Se listen nedenfor med de mange spændende aktiviteter I kan lave i Randers og udvælg dem, der passer bedst til jer.

Museer både med verdenskunst og lokalhistorie

Oplev markante værker af nogle af Danmarks førende malere på Randers Kunstmuseum. Museum Østjylland i Randers er et af Danmarks ældste og største lokalmuseer, og her kan du komme på en topmoderne kulturhistorisk tidsrejse fra oldtid til nutid – ganske gratis.

I kan også gå en tur i Randers’ gader og se de mange skulpturer eller gå Stjerneruten, der tager jer med rundt til 15 historiske steder i byen.

Liste
Kort

Wellness for to

Er I til spa og wellness, så skaber Danmarks største saunahave i Water & Wellness Randers et godt fundament for en dag med selvforkælelse. I vil med garanti komme helt ned i gear i de lækre, afslappende omgivelser.

Aktiv i naturen

Fra Randers by er der ikke langt til naturen – og hvilken natur! Placeret mellem fjord og Gudenå, er der fantastiske naturoplevelser på stribe i Randers. En frisk vandretur er altid en skøn måde at være aktiv i naturen på under et weekendophold. Ved Randers Fjord kan I gå langs Lodsstien, hvis I vil ud på en dagstur eller lægge vejen forbi smukke Vorup Enge. I kan også gå eller cykle langs Gudenåen.

Ved Fussingø kan I nyde at vandre i det kuperede terræn med de høje, gamle træer. Ved Fussingø Sø er der gode bademuligheder, mens Fussingø Slot findes tæt på skoven. Her er I velkomne til at gå rundt i slotsparken.

Liste
Kort

Find mere inspiration ...

Forår i Randers
Shopping in Randers City
Historiske Randers
Kunst, kultur og historie
Teater, koncerter og shows
Værket - Mamma Mia
Find vej til de smukke, gamle huse i Randers
Kunst, kultur og historie