Photo: VisitRanders

Shopping i Randers

Fra gammel tid var Randers kendt som byen med de 13 landeveje og den livlige handel. Handlen står stadig stærkt i byen, og Randers byder på et af Danmarks bedste og mest alsidige handelsmiljøer. Her finder du alt, hvad hjertet begærer.

Besøg de snævre middelaldergader, hvor butikkerne ligger i hyggelige bindingsværkshuse, eller tag en tur i Randers Storcenter lige syd for byen, hvor du, udover at kunne shoppe i et bredt udvalg af butikker, også kan nyde godt af mange sjove aktiviteter for de mindste. 

Randers City

Randers City har de perfekte rammer til en afslappende shoppingtur. I Randers finder man Danmarks ældste gågade - Houmeden. I de mange gamle middelaldergader med skæve bindingsværkshuse, brosten og charmerende gamle skilte finder man spændende specialbutikker, hyggelige caféer og fremragen...

Randers Storcenter

I Randers Storcenter får du alt under ét tag. Her ligger specialbutikker side om side med lokkende tilbud og et utal af varer til en shoppetur for hele familien. Er du også klar til storindkøb, kan du også hurtigt tage et smut forbi BILKA Hypermarked, som også ligger i centeret.

Retro og genbrug

Vidste du, at Randers er en af de byer i Danmark, som har den højeste koncentration af markeder og genbrugsforretninger? Gør her et godt køb og mærk pustet fra danskernes hjem gennem de sidste mange år

Finderiet

Photo: VisitRanders

Børneloppen Randers

Photo: Børneloppen Randers

Retroshopping i Randers

I Randers har vi utallige spændende retro-, vintage-, og genbrugsforretninger.

Tag eventuelt turen rundt på RetroRuten.

Retro, vintage & genbrug

Photo: VisitRanders

På udkig efter noget helt specielt?

Lokalt producerede varer

Photo: VisitRanders

Klæd dig på til udendørs aktivitet

Photo: Friluftsland Randers