VisitRanders
Jul i Randers ved Hotel Randers

Jul i Randers

Med over 500.000 glimtende julelys er Randers klar til at tage imod dig i denne søde juletid. Mærk julestemningen helt ned i maven når du slentrer ned ad Danmarks ældste gågade, hvor byens butikker forhandler julegaverne til dig og dine kære.

Julen 2020 bliver anderledes

Med de seneste corona-tiltag er mange attraktioner lukket for i år, og mange af de aktiviteter du finder her på siden, er blevet aflyst. Butikkerne har stadig åbent, så du kan få julegaveindkøbet i hus, og restauranterne sørger for takeaway til både jul, nytår og hverdag.

Se her en oversigt over åbningstider og takeaway i Randers.

Juleaktiviteter i Randers

I Randers Storcenter er der ligeledes rig mulighed for at ordne juleshoppingen i ro og mag, og myndighedernes retningslinjer følges naturligvis.

Dyk ned i rendyrket julehygge på Museum Østjylland som byder julen velkommen med en stor juleudstilling om Pyrus eller syng julen ind på Værket – Randers’ musik og teaterhus.

Vinsmagning af frugtvin fra danske frugter er bestemt også et besøg værd for de voksne på Cold Hand Winery, hvor du får en yderst interessant juleversion af vinsmagning.

Forbered dig på at få stimuleret både syns-, høre- og smagssans i Randers, hvor du finder juleaktiviteter for enhver smag.

Læs mere om Jul i Randers her.

Oplev julen i Randers

Du kan finde butikkernes åbningstider her og se en oversigt over åbningstider for hoteller og attraktioner samt takeaway i Randers her.

Find mere inspiration ...

Shopping i Randers
Shopping i Randers
Mad og drikke
Brasserie Mathisen - Hotel Randers