VisitRanders
Shopping in Randers City

Forår i Randers

Foråret er endelig kommet, og med sig bringer det både varmere og lysere tider. I Randers midtby er der et stort udbud af kultur og shopping, og ikke langt derfra er den fantastiske natur også klar til at give mindeværdige oplevelser for hele familien.

Byliv og shopping

Randers er en livlig by med alsidige handelsmiljøer, hvor du kan finde det, du står og mangler - inklusiv det du ikke vidste, du manglede. De hyggelige middelaldergader skaber den perfekte ramme for en god shoppetur. Når benene trænger til et hvil, kan du sidde i de flotte, nye bymøbler, som man sidder endnu bedre i, når man nyder en kop kaffe eller en is. Tag også forbi butikken ved Cold Hand Winery, hvor du kan finde både vine, ost, chokolade og meget andet, som kan friste smagsløgene.

Kan du lide at gå på jagt efter fede genbrugsting, er du kommet til det rette sted. Randers har nemlig en høj koncentration af markeder og genbrugsforretninger. Mangler du for eksempel kvalitetsting til en god pris til børnene? Så tjek Børneloppen Randers ud, hvor private sælger ting, deres egne børn ikke længere bruger. Her kan du virkelig gøre et kup.

Du kan også glæde dig til den 21. maj, hvor Randers Regnskov endelig åbner for den tropiske verden igen!

Ud i naturen

Tag familien med på tur i naturen og oplev de enestående landskaber i og omkring Randers. Start med en tur i Randers Dyrehave, hvor hjortene render frit omkring. Senere kan I lægge vejen forbi Høj Stene, der er Nordeuropas største gravmonument fra jernalderen. Monumentet har form som et skib, og har været brugt som begravelsesritual for en meget magtfuld person.

Naturpark Randers Fjord er et område på 293 km2 og rummer en bred vifte af naturtyper. Gå på opdagelse i den store naturpark og planlæg gerne ruten hjemmefra, så du er sikker på at komme forbi, de ting I synes er spændende. Det er muligt at krydse fjorden med færge, der giver prikken over i’et på turen.