VisitRanders
Attraktioner - Randers Regnskov

Sommer(mini)ferie i Randers

Brug en af sommerens weekender på en herlig miniferie for hele familien. Tilbring dagene i Randers og besøg den tropiske Randers Regnskov, shop i Danmarks ældste gågade og Randers Storcenter og nyd den skønne natur tæt på byen.

Randers Greeter

Vi guider jer til aktiviteter I kan lave og steder, I kan overnatte. Booking af attraktioner og overnatning foregår nemt og hurtigt ét sted.

Randers er én af Danmarks ældste købstæder og ligger solidt placeret i hjertet af Jylland, lige der hvor Randers Fjord og Gudenåen mødes. Derfor vil I opleve, at der ikke er langt fra det moderne, pulserende byliv til fred og ro i smuk natur tæt på vandet.

Aktiviteter i naturen

Find de gode fiskesteder, de børnevenlige vandrestier, og se hvor I kan gå på geocaching. Fussingø, Naturpark Randers Fjord og Gudenåen er oplagte naturområder, hvor I kan det hele.

I Fladbro Skov finder i Dyrehaven, og det kræver ikke meget held at se dåvildt gå omkring. Tag på udflugt til Udbyhøj Lystbådehavn, hvor I kan låne krabbefangere, fiskegrej og kikkerter.

Liste
Kort

Overnatning for familien

Hvad enten I er til campinghygge, motelværelse eller den helt store hotelovernatning, har Randers lidt af hvert at byde på.

I Fladbro Skov ligger Randers City Camp, der har åbent 365 dage om året. Pladsen er tro mod naturen, og området er oplagt til gå- og cykelture, golf og fiskeri. Hos Hotel Randers og Best Western Plus Hotel Kronjylland bor I i centrum af Randers og får en fantastisk service. Find et fint, billigt værelse på Motel X, der har åbent døgnet rundt.

Liste
Kort

Book miniferie

Klik på billedet for at komme ind på bookingsiden. Her kan du nemt booke overnatning og oplevelser.

Tag en tur i Randers Regnskov og Water & Wellness Randers og book både billetter og overnatning ét sted - det er nemt!

Find ledig overnatning og book - sådan gør du:

1. Først vælger du Indtjekning, derefter Udtjekning og til sidst antal Gæster.

2. Du vil herefter få vist ledig overnatning. Vælg nu den overnatning som passer jer enten ud fra listen eller på kortet over Aarhusregionen.

3. Se liste over oplevelser og tilføj evt. billetter til attraktioner eller gå videre til kurv.

4. Kurven giver et samlet overblik over din bestilling samt samlede pris.

5. Vælg betaling og vælg betalingstype. Indtast oplysningerne.

Find mere inspiration ...

Forår i Randers
Shopping in Randers City
For børn og hele familien
Lille barn står foran akvarium med søko, som spiser salat