Retro Randers og RetroRuten

Retro og vintage har altid været ”in”, men kærligheden til ”everything old school” er de seneste år gået fra subkulturen direkte ind i populærkulturen. Møbler, porcelæn, tøj, nips, teknik, lamper, postkort, kunst – vi tager på jagt efter loppefund og kræmmerguld som aldrig før.

Herunder kan du finde Randers RetroRute – det bedste Randers og omegn kan tilbyde indenfor retro- og vintageoplevelser, om det er shopping, spisning eller overnatning. God tur tilbage i tiden med Randers RetroRute!

Von Otto

Von Otto

Von Otto byder dig velkommen til en butik på 300 kvm, hvor du finder det du behøver til din personlige og unikke retro- og designindretning samt vintage påklædning.

Finderiet

I den 1200 kvm store butik kan du finde alt fra synåle til cykler - secondhand i tøjafdelingen, porcelæn, glas og keramik, ligesom du kan være heldig at finde danske designklassikere til billige penge. 

Real Retro

Real Retro

Hos Real Retro er retro en livsstil - her får du retro, vintage, antik og genbrug til reelle priser! Du kan sagtens være heldig at gøre et helt ekstraordinært sjældent retrofund.

Se RetroRuten

Vi har samlet det bedste, som Randers kan tilbyde indenfor retro shopping, spisning og overnatning i RetroRuten. God tur!

Memphis Mansion

Du behøver ikke at være Elvis-fan for at blive betaget af Diner Highway 51’s rockabilly indretning, og du behøver bestemt ikke at være Elvis-fan for at nyde dinerens burgere og milkshakes. 

Café Jens Otto

Café Jens Otto er stedet, hvor folk kommer igen og igen. Cafeen er bestemt et besøg værd - ikke blot for sine fantastiske priser og god mad, men også for den specielle indretning.

Retroworld

Kom indenfor i en ægte tidslomme hvor 60'erne og 70'ernes ånd stadig lever. På Retroworld er intet nyt - alt er retro og brugt - inspireret af historien, moden og møbleringen fra dengang.

Overnatning i Randers

Randers har masser af andre overnatningsmuligheder fra store velrenommerede hoteller, gamle kroer, intime Bed & Breakfasts og naturnære campingpladser.