Randers Greeters

Skal du på besøg i Randers? Randers Greeters glæder til at byde dig velkommen og vise dig alt det, du kan opleve i området omkring Randers by.

Randers Greeters kan fortælle dig om naturen, kulturen, historien, landsbyerne og livet på landet. De kender de gode historier og kan også give tips til hvordan, du får den bedste oplevelse i Randers Kommune.

Randers Greeters er lokale frivillige, som vil dele deres interesse for natur, kultur, historie og deres landsby med dig på en spændende og gæstfri måde. Randers Greeters er for familier, venner og for dig, der rejser alene.

Book en Randers Greeter

Book en Randers Greeter

Området omkring Randers by er fyldt med spændende oplevelser og gode historier. Randers Greeters glæder sig til at byde velkommen og tage med på tur. At mødes med en Randers Greeter er ganske gratis.

På tur med Randers Greeters

På tur med Randers Greeters

Landsbyerne og området omkring Randers by er fyldt med spændende oplevelser og gode historier. Randers Greeters er lokale frivillige, der vil dele de oplevelser med dig.

Bliv Randers Greeter

Bliv Randers Greeter

Vil du være med til at give gæster en lokal oplevelse? Bliv en del af Randers Greeters! Kan du gøre fremmede til venner og vil du dele din interesse og din kærlighed til Randers?

Om Randers Greeters

Om Randers Greeters

Randers Greeters tilbyder lokale oplevelser til gæster fra ind- og udland. Randers Greeters er frivillige, der vil dele deres interesse for f.eks. natur, kultur og historie med gæster i området.

Randers Greeters er støttet af LAG Randers-Favrskov