Gå til indhold
©  Foto:

Underværket - konference & mødested

Underværket er et kultur- og handelshus med fantastiske rammer for at holde møde i et anderledes miljø. Huset rummer fire gode lokaler – tre af salene i forlængelse af hinanden – til møder, konferencer, generalforsamlinger, workshops, events mv.

 

Arrangementer efter ønske

Underværket står 100 % for afvikling af arrangementet og der er servicepersonale og teknikere til rådighed, når det er kræver. Opstillingen skræddersys efter formålet – du kan vælge alt fra café- til publikumsopstilling med scene og professionel teknik, lyd og lys, samt tilkøbe forplejning efter behov. Underværket har 20 års bred erfaring i succesfuld afvikling af møder, forestillinger, koncerter o.l.

Brug pausen på en rundtur

I en velfortjent pause i et møde kan tiden bruges på at kigge nærmere på de 28 ’Underværkere’, som huset også rummer. Oplev fx Galleri Bjæk med outsiderart, Juniq Mode og 2Hand, den tamilske købmand, Underværkets Bageri og Café eller den økologiske vinkøbmand ’Vinimperiet’. Eller tag en rundtur i Underværket og oplev mange forskellige spændende og inspirerende kunstværker.

3 sale i forlængelse af hinanden – kan lejes enkeltvist eller samlet til konferencer, workshops events m.m.:

Se mere om de forskellige lokaler her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#underværket #visitranders #visitaarhusregionen