Underværket - konference & mødested

Foto: Underværket
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Stemannsgade 9c

8900 Randers C

Kontakt

E-mail:upp@undervaerket.dk

Telefon:86438688

Underværket er et kultur- og handelshus med fantastiske rammer for at holde møde i et anderledes miljø.

Huset rummer fire gode lokaler – tre af salene i forlængelse af hinanden – til møder, konferencer, generalforsamlinger, workshops, events mv.

Underværket står 100 % for afvikling af arrangementet og der er servicepersonale og teknikere til rådighed, når det er krævet. Opstillingen skræddersys efter formålet – du kan vælge alt fra café- til publikumsopstilling med scene og professionel teknik, lyd og lys, samt tilkøbe forplejning efter behov. Underværket har 20 års bred erfaring i succesfuld afvikling af møder, forestillinger, koncerter o.l.

I en velfortjent pause i et møde kan tiden bruges på at kigge nærmere på de 28 ’Underværkere’, som huset også rummer. Oplev fx Galleri Bjæk med outsiderart, Juniq Mode og 2Hand, den tamilske købmand, Underværkets Bageri og Café eller den økologiske vinkøbmand ’Vinimperiet’. Eller tag en rundtur i Underværket og oplev mange forskellige spændende og inspirerende kunstværker.

3 sale i forlængelse af hinanden – kan lejes enkeltvist eller samlet til konferencer, workshops events m.m.:


1: STORE SAL (170m2). Teater/koncertsal (evt. med scene) og plads til maks. 200 personer.

2: MELLEMSALEN (170m2). Venligt og lyst lokale med lysindfald fra begge langsider. Plads til 140 personer på stolerækker.

3: LILLE SAL (130m2). Spejlvæg og dansevinyl på gulvet. Plads til 80-100 personer.

MØDELOKALET (167m2). Dette lokale anvendes endvidere til kunstudstillinger, ferniseringer mv. Plads til 50 personer på stolerækker.

OVERDÆKKET GADE (311m2). Mulighed for leje af Gaden om aftenen, efter lukketid samt lørdag efter kl.14.00 og hele søndagen. Gaden er ideel til større forsamlinger i sommerhalvåret – alt fra koncerter til markeder og bespisning. Plads til 400 til koncert og ca. 250 spisende gæster.

Adresse

Stemannsgade 9c

8900 Randers C

Facilities

WiFi Gratis

Lobbybar

Fitness-rum

Restaurant

Parkering

Venue

Boardroom

Maks. i hestesko (311)

Maks. siddepladser i teaterarrangement (250)

Antal gruppeværelser (5)

AV-udstyr

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers