Stutteri Amhøj, Fussingø

Foto: Stutteri Amhøj
Overnatning
Privat overnatning
Bo naturskønt hos Stutteri Amhøj B&B med fantastisk udsigt over Nørreå. Bo i en stor luksuslejlighed og nyd naturen lige uden for døren. Rid en tur på en af stutteriets mange islandske heste, og nyd aftenen med madlavning på bålpladsen.
Adresse

Venning Byvej 6

8920 Randers NV

Kom på ferie med 100 islandske heste

Bo i én af de 3 lækre ferielejligheder med fantastisk udsigt og islandske heste lige uden for døren.
På Stutteri Amhøj avles ca. 20 føl om året, så der er mulighed for at nyde hopperne med deres føl, og opleve de frække og legende føl på marken. Det er også muligt at få rideundervisning i ridehallen eller komme på turridning i et spændende og meget flot rideterræn gennem skov, eng, marker, snoede stier og op og ned af bakkerne i Tølt. Den islandske hest er meget spændende at ride med sine forskellige gangarter, så kom og mærk, hvor gode de er til at bære sin rytter i mange forskellige gangarter gennem skoven. 

Stutteriet ligger ved Nørreådalen, ca. 10 km. fra Randers Centrum og helt tæt på Fussingø Skov, så der er masser af muligheder for at nyde udelivet med gåture, rideture, mountainbikes og badning i Fussing Sø. Der er også mulighed for at hygge i det opvarmede vildmarksbad. 


Kontakt Stutteri Amhøj på www.amhoj.dk eller på Facebook for informationer om priser. 

 

Adresse

Venning Byvej 6

8920 Randers NV

Facilities

Parkering

WiFi

Eget bad

Køkken

Håndklæder/linned inkluderet i prisen

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers