Randers Fjord

Randers Fjord

Foto: VisitRanders
Aktiviteter
Fiskevande
Hvad enten man er til fiskeri fra båd eller til lands, er Randers Fjord et sted med rig mulighed for at fange fisk og nyde naturen. Overgangen fra Gudenåsystemet til det salte fjordvand giver et væld af fiskearter at jagte. Den lange overgang fra fersk til saltvand giver gode levevilkår for de mange arter, der findes her.   
Adresse

8900 Randers C

Kontakt

Randers Fjord

Fjorden har alt, hvad man kan ønske sig, hvis man er naturelsker. Med et rigt planteliv er Randers Fjord tilholdssted for mange dyr. Man kan bl.a. nyde de tusinder af vandfugle, der trækker til Randers Fjord i løbet af foråret og efteråret. Samtidig er vandet i Randers Fjord kendt for at være godt fiskevand med flere forskellige fiskearter såsom laks, sild, aborre, ål, og havørred. Fiskene er dog ikke alene om vandet, da der også forekommer færgesejlads og andet bådtrafik i Fjorden. Især synet af fragtskibe, der skal igennem Randers Fjord for at nå Randers Havn, er en oplevelse.

Fiskepladserne er mange mellem de grønne siv både langs Gudenåen og langs Randers Fjord. Der er også gode muligheder for at leje en jolle især til fiskeri på Randers Fjord, ligesom der er masser af lystfiskervenlige overnatningsmuligheder.

#randersfjord #visitranders #visitaarhusregionen 

Adresse

8900 Randers C

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers