Randers Fjord Feriecenter, Uggelhuse

Foto: Randers Fjord Feriecenter
Overnatning
Bed & Breakfast
Feriecentret ligger lige op til de smukke strandenge ned mod Randers Fjord, som kun ligger 500 meter væk. I området er der rigt dyre- og fugleliv med gode muligheder for gåture på digerne langs fjorden eller i skovene.
Adresse

Kærvej 38

8960 Randers SØ

Ferielejligheder

Randers Fjord Feriecenter har flere overnatningsmuligheder, heriblandt 2 ferielejligheder med plads til 6 overnattende gæster, samt 1 ferielejlighed til 8 overnattende gæster. I ferielejlighederne findes der bl.a. TV, Internet adgang, køkken med komfur, køle/frys, opvaskemaskine og badeværelse - i nogle af lejlighederne findes også vaskemaskine og tørretumbler. Se de forskellige ferielejligheder på hjemmesiden. Ankomst sker fra kl. 15.00, og afrejse skal ske senest kl. 11.00. Der er forskellige priser for de tre typer af ferielejligheder. 

Feriehus ved havet i Sødring

Huset ligger i smukke omgivelser 1.5 km fra stranden tæt på naturreservat, Udbyhøj m. færge over fjorden, fiskeri og lystbådehavn. Til Råby med Danmarks måske største gadekær samt Daglig Brugs er der 5 km. Det ligger kun 30 minutters kørsel fra Randers og motorvej E45. I feriehuset er der plads til 9 personer. For mere information se her.

Kanoudlejning, skinnecykler og andre spændende muligheder

Randers Fjord Feriecenter udlejer 4 kanoer med redningsveste. De tilbyder guidede ture i motorbåd på Randers Fjord (evt. fisketure) med plads til 4-5 personer. De har også en beach volley bane, Petanque bane, helt ny bålplads, samt en lille café. Der er også mulighed for leje af campingvogn, og mulighed for at overnatte i eget telt i Randers Fjord Feriecenter. Der er selvfølgelig køkken og toilet/bad til campister. Se alle muligheder og priser her. Prøv også en tur på skinnecyklerne

GEOCACHING PÅ RANDERS FJORD FERIECENTER

En dag med geochaching kan begyndes enten på skinnecykler eller til vands på Randers Fjord. På Randers Fjord Feriecenter der er udsigt til en både hyggelig, inspirerende og aktive naturoplevelse. Læs mere om geocaching på Randers Fjord Feriecenter.

Adresse

Kærvej 38

8960 Randers SØ

Facilities

Kapacitet: Senge (18)

Servicehund tilladt

Husdyr tilladt

Parkering

WiFi

Eget bad

Køkken

Morgenmad kan købes

Tv

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers