Randers City Camp udsigt

Randers City Camp

Foto: Randers City Camp
Overnatning
Campingpladser
Du finder Randers City Camp i den smukke Fladbro Skov med udsigt over den naturskønne Nørreådal. Her er terrænet kuperet og pladserne indrettet efter naturen.
Adresse

Hedevej 9, Fladbro

8920 Randers NV

Området er oplagt til trave- og cykelture, golf, fiskeri, og skal der ske lidt mere, finder du Randers midtby 5 kilometer væk med et hav af caféer, restauranter og muligheder for at få stillet shoppelysten. Pladsen ligger desuden centralt placeret for seværdigheder i hele Midtjylland.

Fra luksus til primitive hytter

Her kan du overnatte i alt fra store luksus hytter til primitive campinghytter, egen campingvogn/autocamper eller telt. På pladsen finder du alle de faciliteter som du og din familie har brug for i ferien. Hyg med børnene på legepladsen eller hop i den opvarmede pool, som er åben fra 1. maj til 1. oktober. Pladsen har desuden en høj rengøringsstandard og vil gøre deres bedste for, at jeres ferie lever op til jeres forventninger.

Randers City Camp har åbent 365 dage om året. I vinterhalvåret er der mindre bemanding på, og du kan derfor også tjekke ind og ud via campingpladsens selvbetjeningsautomat ved receptionen. 

#randerscitycamp #visitranders #visitaarhusregionen

Adresse

Hedevej 9, Fladbro

8920 Randers NV

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

07:00 - 23:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers