Randers Bryghus

Foto: Randers Bryghus
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
Adresse

Langelandsvej 4D

8940 Randers SV

R2Brewery A/S tog sit første spæde skridt mod at blive en realitet i 2014. Her overtog den nuværende ejerkreds Randers Bryghus og Raasted Bryghus, som to år inden var flyttet ind på samme adresse i det sydlige Randers. Øjnene var rettet mod en fælles vision: alle danskere skulle kunne nyde god ufiltreret, upasteuriseret specialøl. Det skulle være brygget med den kvalitet, kant og sjæl, som kun fås på et håndbryggeri, uden brug af automatik. Og prisklassen skulle være fair, så alle kunne nyde den gode specialøl.

Passionen for det gode håndværk driver stadig arbejdet hos Randers bryghus. Fordi vi er et mindre håndbryggeri med hele processen i eget hus, har vi høj kvalitetssikring: Vores brygmestre udvælger nøje råvarer, de smager til og finjusterer, de kræser om detaljerne, lige fra kogning og gæring til lagring og tapning. Derfor får alle passionerede øldrikkere de bedste smagsoplevelser. Og vi har valgt at brygge mindre batchstørrelser, så vi kan tilbyde et foranderligt udvalg af øl-serier. Vores specialøl vinder priser og bliver anerkendt, både nationalt og internationalt.  

Med to forskellige brands har vi et bredt udvalg af specialøl: Randers bryghus tager udgangspunkt i det lokale og står for traditionelt ølbryg, mens Raasted bryghus tænker internationalt og udfordrer konventionerne indenfor ølbrygning. Derfor byder vores sortiment på øl for både klassiske ølnydere, eventyrere og øl-connoisseurer. Det er specialøl brygget af mennesker til mennesker.

Visionen er fortsat at give alle, også udover Danmarks grænser, mulighed for sammen at nyde god specialøl – håndbrygget, ufiltreret og upasteuriseret.

Adresse

Langelandsvej 4D

8940 Randers SV

Facilities

Bryggeri

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers