Randers Bryghus

Randers Bryghus er et lille håndværksbryggeri, hvor der bliver brygget på god gammeldags manér. Gode råvarer, gode opskrifter og god tid er vigtige ingredienser til velsmagende øl. Et helt igennem lokalt og ærligt bryghus.

R2Brewery er Randers Bryghus og Raasted Bryghus samlet i ét mikrobryggeri. De producerer god ufiltreret, upasteuriseret specialøl, brygget med den kvalitet, kant og sjæl, som kun fås på et håndbryggeri, uden brug af automatik.

Fra lille og ukendt til internationalt anerkendt

Passionen for det gode håndværk driver stadig arbejdet hos Randers Bryghus. Fordi de er et mindre håndbryggeri med hele processen i eget hus, har de høj kvalitetssikring: Deres brygmestre udvælger nøje råvarer, de smager til og finjusterer, de kræser om detaljerne, lige fra kogning og gæring til lagring og tapning.

Derfor får alle passionerede øldrikkere de bedste smagsoplevelser. Deres specialøl er prisvindende og bliver anerkendt både nationalt og internationalt.

To brands under ét tag

Med to forskellige brands har de et bredt udvalg af specialøl: Randers Bryghus tager udgangspunkt i det lokale og står for traditionelt ølbryg, mens Raasted Bryghus tænker internationalt og udfordrer konventionerne indenfor ølbrygning. Derfor byder deres sortiment på øl for både klassiske ølnydere, eventyrere og øl-connoisseurer. Det er specialøl brygget af mennesker til mennesker.

#randersbryghus #visitranders #visitaarhusregionen