skip_to_main_content

MacAle

Caféen ligger helt tæt ved Randers Bro med dejlig overdækket terrasse og stemningsfulde indrettede lokaler. Det veluddannede personale sørger for et højt serviceniveau, samt en varm, imødekommende og venlig atmosfære.

MacAle et spændende udvalg af internationale og danske øl, mange skotske single malt whisky og mellem-/sydamerikanske rom, samt et væld af forskellige drinks og cocktails, som det dygtige barpersonale er kendt for. Altid Dagens Øl, Whisky eller Rom på tilbud, som kan udfordre selv kræsne smagsløg. Og sidst, men ikke mindst, Kaffe, Cappuccino, Café Latte, Irish Coffee etc. 

Craft Beer & Specialøl - Nu for første gang i Randers! 15 ølhaner med et bredt udvalg af kvalitetsøl. Gå på opdagelse i de forskellige smagsterritorier. Bartenderne guider dig gennem mulighederne og øllets univers.

Perfekt mødested, samt særdeles velegnet til mindre og større selskaber til enhver lejlighed og økonomisk formåen, med udgangspunkt i gæsternes ønsker. Er særdeles kendt for sin store, velsmagende og varierede brunch.

Brunchbuffet

Der serveres brunchbuffet hver torsdag - søndag mellem kl. 10.00 og 14.00. 

Åbningstider

Onsdag kl. 10:00-23:00

Torsdag kl. 10:00-24:00

Fredag - Lørdag: kl. 10:00 - 05:00

Søndag: kl. 10:00 - 19:00