Kursuscenter - Kyst - og Fjordcentret

Foto: Destination Djursland
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Voer Færgevej 123

8950 Ørsted

Vi er det spændende og anderledes mødested, som kan danne rammen om møder, firmaudflugter og oplevelsesture i hyggelige og inspirerende omgivelser. Vi bruger fjorden og den omkringliggende natur aktivt og vi aftaler i fællesskab hvad vi skal hjælpe jer med og hvad I selv vil stå for. 

På Fjordcentret får du anderledes og overraskende oplevelser, hvor du kommer tæt på. Tæt på naturen tæt på udfordringer og tæt på hinanden. Fjordcentret har noget for enhver smag- uanset om du er til stille og rolige sysler indendørs eller de vilde og våde aktiviteter udendørs.

Du finder en hel pakke af oplevelser hos os.

Lad os arrangere jeres næste arrangement. Vi laver kaffen og hjembringer kringlen, giver den spændende rundvisning og udfordrer jer med aktiviteter inde og/eller ude

Hele året - døgnet rundt: åbent efter aftale

Bålsalen 
Bålsalen er vores selskabs-, foredrags-, mødelokale med plads til ca. 60 personer. Til salen hører et moderne produktionskøkken med alt i service og køkkenudstyr.  

For private selskaber er prisen  kr. 2500,- + entrebillet á kr. 60,- til alle deltagere, og så stiller vi op med aktiviteter til sjov, spas og samvær under festen.

Værelser

I forbindelse med Bålhuset er der 6 værelser med plads til 4 personer i hvert værelse. Sengene er specielt konstruerede til værelserne og forsynet med en rigtig god boxmadras. Desuden er alle værelser forsynet med aflåselige skabe, et lille arbejdsbord, og der er naturligvis trådløst netværk i alle værelser.
Der er puder og dyner i værelserne, men I skal selv medbringe linned.

  • Bad og toilet i seperat afdeling.
  • Madlavning foregår udendørs, og der er adgang til køleskab.

Pris pr. døgn: kr. 600,- 

Adresse

Voer Færgevej 123

8950 Ørsted

Facilities

Mødestedsklassificeret

WiFi Gratis

Mellem 50 og 100 personer

1 - 49 værelser (6 værelser)

Parkering

Maks. siddepladser i teaterarrangement (75)

Max antal deltagere (100 i plenum)

AV-udstyr

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Djursland