Klatreparken Randers

Glæd dig til timevis af sjove, vilde og udfordrende klatreoplevelser i Klatreparken Randers. Kom og prøv klatrebaner med mange aktiviteter i varierende højder og sværhedsgrader.

Action- og klatreoplevelser i skøn natur

Glæd dig til timevis af sjove, vilde og udfordrende klatreoplevelser i Randers. Kom og prøv klatrebaner med mange aktiviteter i varierende højder og sværhedsgrader og med lange, sjove svævebaner. Inden du bliver sluppet løs i trætoppene, modtager du grundig instruktion på øvebanen fra uddannede instruktører. Klatreparken Randers har mange sjove klatrebaner i 3-20 meters højde, svævebaner, "frit fald" og andre spændende udfordringer.

Klatrebaner

En klatrebane er en lang række af stålwirer, spændt ud mellem trætoppene og med aktiviteter/forhindringer i mellem hver trætop. Aktiviteterne er stiger, stubbe, tov, net, balancebomme, rutchebaner, armgang, trapezer og meget, meget mere – ikke mindst masser af lange, sjove svævebaner! På hvert træ på banen er der en platform, der fører til den næste aktivitet. Klatreparken Randers har 5 baner i 3 niveauer, samt 2 mini-baner. 

Skønne naturomgivelser i Fladbro Skov

Klatreparken er placeret lige overfor Dyrehaven i Fladbro Skov - så tag hele familien med i de skønne naturomgivelser i Fladbro Skov. For dem, der ikke har lyst til at klatre, er det gratis at kigge på og at hygge sig på den store naturlegeplads eller i den skønne skovhytte, hvor du også kan købe drikkevarer og snacks – eller nyde medbragt mad og drikke.

Åbningstider

Klatreparken har åbent hver weekend fra påskeferien til efterårsferien, men husk at booke på deres hjemmeside. Se de præcise åbningstider på Klatreparkens hjemmeside.

#klatreparkenranders #visitranders #visitaarhusregionen