Efterårsferie på GAIA Akademi i Randers

Hvor godt kender du din kartoffel?

Foto: GAIA Akademi
Begivenheder
Begivenheder
GAIA Akademi inviterer til gratis kreativ workshop for børn i efterårsferien. Vidste du, at kartofler kan bruges til meget mere end blot at spise – for eksempel til at lave kunst?
Adresse

Lene Bredahls Gade 10

8900 Randers C

Kontakt

E-mail:gaia@randers.dk

Telefon:+45 89 15 83 38

Kunstnerne på GAIA Akademi er vant til at lave kunstværker med alverdens materialer og teknikker, så i efterårsferien inviterer de alle børn, der kunne have lyst til at være kreative med kartofler, indenfor i deres atelier, hvor de sammen med billedhugger Pia Græsbøll Ottesen vil vise, hvordan man laver kartoffelskulpturer og kartoffeltryk.

Lav alt mellem himmel og jord

Der er faktisk næsten ingen grænser for, hvilke skulpturer man kan bygge ud af kartofler: du kan for eksempel lave dit yndlingsdyr eller din bedstemor eller måske endda en rumraket – du bestemmer helt selv.

Og du får naturligvis også lov til at tage dit kunstværk med hjem bagefter, hvor du kan se skulpturen lige så langsomt ændre form og farve i løbet af nogle dage og uger.

Det kræver ikke tilmelding, og man må deltage i så mange dage, man har lyst til. GAIA sørger for alle materialer.

Endnu mere kunst

Hvis du har lyst til at se på mere kunst, så er der åbent og gratis adgang til både GAIA Museums faste samling samt særudstillingen “Genforening”, der består af værker lavet af kunstnerne på GAIA Akademi.

#gaiamuseum #visitranders #visitaarhusregionen 

Adresse

Lene Bredahls Gade 10

8900 Randers C

Åbningstider

13 Oct 20 / 15 Oct 20

tirsdagonsdagtorsdag

10:30 - 13:30

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers