Gudenåen

Gudenåen Randers

Foto: VisitRanders
Aktiviteter
Fiskevande
Gudenåen er Danmarks eneste flod og en af Jyllands naturperler - et fantastisk sted for dig der nyder at være i naturen. På grund af flodens vandmængde og dybde kan du også fange mange fisk i åen, blandt andet bækørred, havørred, laks, ål, gedde, sandart og skalle.
Adresse

8900 Randers C

Kontakt

Gudenåen

Gudenåen er Danmarks længste vandløb, og det er derfor kolossale vandmængder, som året igennem sluses videre ud gennem den lange og smalle fjord. Gudenåen løber gennem en meget bred ådal med et oplevelsesrigt landskab. Gudenåen er som Danmarks eneste flod et populært feriemål, og har med sine 146 km et imponerende udbud af dyre- og planteliv. Som en af Jyllands naturperler er Gudenåen et fantastisk sted for folk med en forkærlighed for naturen og dyrelivet. I kraft af sin vandmængde og dybde findes der et spændende fiskevand, hvor der kan fanges bækørred, havørred, laks, ål, gedde, sandart og skalle.

Lystfiskeri

Som lystfisker kan du fange adskillige arter af fisk i Gudenåen. Hvis du ønsker at fiske i Gudenåen, kan du fra Randers bro til Frisenvold, ca. 7 km, frit fiske uden fiskekort - dog med gyldigt nationalt fisketegn. Hvis man ønsker at fiske på andre strækninger af Gudenåen, skal man købe et dagkort. Disse kan købes her.

Læs mere om lystfiskeri i Gudenåen ved Randers.

#gudenåen #visitranders #visitaarhusregionen

Adresse

8900 Randers C

Facilities

Fiskeri i sø

Fjordfiskeri

Fiskeri i å

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers