VisitRanders

Grøn Koncert i Randers

Randers kan godt begynde at glæde sig. Grøn Koncert lægger vejen forbi Randers og byder op til fest, livemusik, hygge og fællesskab. Glæd dig til at få gode sommerminder i trygge omgivelser.

Grøn Koncert melder klar til sommer

Nu er Grøn klar med en plan, der skal bringe livemusik, fest, hygge og fællesskab ud i det danske sommerland. Festivalpladsen i Randers Syd med nabo til Randers Storcenter og Memphis Mansion danner gode rammer for en fed dag. Der er lagt op til coronavenlig gensynsglæde og gode sommerminder.

Sikkerheden i top

Grøn har udviklet en helt ny version af turnéen. Der er skruet op for koncertdage og ned for pubklikumstallet. Gæsternes sikkerhed har den højeste prioritet og i samarbejde med Event Safety er der i år udviklet en helt ny måde at holde festival på, som skal skabe optimal tryghed blandt publikum.

Om Grøn

I gennem fire årtier har Tuborg og Muskelsvindfonden med Grøn skab musikalske oplevelser og fællesskaber på tværs af handicap, alder, etnicitet, køn, seksualitet og religion. Overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindsfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle, så mennesker med handicap kan deltage ligeværdigt på alle niveauer af samfundslivet.

Billetter til Grøn

Find din billet her

#grønkoncert #grønranders #visitranders #visitaarhusregionen