GAIA Museum Outsider Art

Foto: Gaia Museum Outsider Art
Attraktioner
Museer
Adresse

Lene Bredahls Gade 10

8900 Randers C

Kontakt

E-mail:gaia@randers.dk

Telefon:89158338

Oplev et helt særligt museum med fokus på outsiderkunst og drevet i et samarbejde mellem mennesker med særlige behov og ordinært ansat, professionelt personale. 

Museets miljø og lokalernes atmosfære inspirerer til at tænke anderledes, stort og nyt, og omgivelserne danner således en oplagt og alternativ ramme om møder, konferencer og kurser. Der er parkeringspladser lige ved døren, og efter endt kursus eller konference kan man få en spændende guidet tur i museet.

På GAIA museet findes desuden frokostcaféen Café GAIA Papaya, en museumsbutik, det grafiske værksted GAIAbyte og træværkstedet GAIA Design, samt et indramningsværksted. Butikken og caféen er åben mandage 10.00-16.00, og caféen tilbyder frokost alle hverdage kl. 11.30-13.30. 

Museet har lukket søndage, mellem jul og nytår, samt i påskehelligdagene - og holder åbnet mandag efter aftale. Læs mere på GAIAs hjemmeside

MULIGHED FOR KONFERENCER OG MØDER

GAIA Museum Outsider Art tilbyder kursuslokale med plads til ca. 40 personer ved bordopstilling eller op til 80 personer i biografopstilling. Der er også små møderum, hvis man har en lille gruppe. Ved større konferencer eller møder op til 100 personer er der mulighed for at leje museets café. Her vil museets fantastiske Café GAIA Papaya stå for al forplejning. Konferencer og møder kan bookes udenfor museets åbningstider. 

MOLEKYLESTAGEN - RANDERS DESIGN

Det er ligeledes på GAIA at lysestagen 'Molekylestagen' fremstilles. Molekylestagen afspejler museets sjæl med sit farverige design og med sine mange små knopper som udtryk for museets alsidighed. 

Molekylestagen levede et stille stabilt liv, indtil Entré Living ringede i december måned 2008 og bestilte stagen som et juletilbud til deres butikker i hele Jylland. Stagen sælges i GAIAs egen butik, samt i livstilsbutikker og Museumsbutikker rundt i landet. Fremstillingen af Molekylestagen finder sted i teamet GAIA Design, der giver meningsfuld beskæftigelse til en del af de omkring 50 mennesker med særlige behov, der arbejder på GAIA Museum Outsider Art i Randers.

Adresse

Lene Bredahls Gade 10

8900 Randers C

Facilities

Billedkunst

Aktivitetsmuligheder for børn

Museumsbutik/Kiosk

Restaurant/Cafe

God adgang

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers