The Funky Forest, Langå

Foto: The Funky Forest
Overnatning
Privat overnatning
Smukt beliggende hus tæt ved fredet skov og Gudenåen. Flotte og lyse rum, hvor naturen “kigger” ind ad de mange vinduer. Privat have med direkte adgang til skov og Langå sø.
Adresse

Birkebakken 10

8870 Langå

En unik mulighed for at holde ferie i harmoni med naturen - og samtidig tæt på mange populære attraktioner og byliv. Omgivet af den idylliske fredskov i Langå tæt ved både sø og Gudenåen. Lige uden for huset finder du den private have med direkte adgang til skoven og Langå sø. Her vil du opdage mange forskellige vandreruter.
Let tilgængeligt i bil, på cykel og med offentlig transport og med gratis parkering lige uden for huset.

Husets faciliteter

Huset er nyistandsat i 2015 med mange farverige detaljer. De 2 dobbeltværelser til udleje ligger i underetagen, hvor også hovedindgangen befinder sig. Der er desuden et badeværelse med toilet og bad på samme etage. Der er mulighed for en ekstra opredning i det ene værelse, hvis det ønskes. Når du booker et eller flere værelser i The Funky Forest, er der adgang til et mindre køkken med miniovn, kogeplader, et lille køleskab, elkedel, brødrister samt glas, tallerkener mv.

Priser

Pris for overnatning er 300 kr. pr. person pr. nat. 

I og omkring Langå

I Langå finder du smukke, uberørte skove, søer og bakkelandskaber. Derudover slynger den berømte Gudenå sig gennem landskabet, hvor mange mennesker fra hele Verden kommer for at fiske laks og havørred. Der er også mulighed for at leje kanoer/kajakker og sejle en tur og nyde landskabet.
I gåafstand (5-10 min) fra huset findes desuden dagligvarebutikker (Rema1000 og Fakta), bageri, slagter, posthus og togstation (med togafgange til og fra Aarhus, Randers, Aalborg, Viborg, København m.fl.)

Udlejer taler dansk, engelsk, tysk og spansk.
Det er muligt at betale med Euro.

Adresse

Birkebakken 10

8870 Langå

Facilities

Servicehund tilladt

Husdyr tilladt

Parkering

WiFi

Eget bad

Køkken

Have

Håndklæder/linned inkluderet i prisen

Barneseng

Vaskemaskine

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers