skip_to_main_content

Efterårsferie på Museum Østjylland Randers

På Museum Østjylland i Randers er der sjove og lærerige aktiviteter i efterårsferien - tag på jagt efter Lillefolket eller prøv kræfter med håndværksfag på Håndværksmuseet!

Tag på opdagelse i oldtiden

Hele efterårsferien kan du tage på jagt efter Lillefolket i oldtiden. Kan du finde de bittesmå oldtidsfolk, som gemmer sig i hule træer, revner og sprækker? Oldtidsjagten er for hele familien.

16. oktober - 24. oktober kl. 10-16.

Læs mere her.

Oplev og fotografér med de første kvindelige fotografer

I den flotte fotoudstilling I Skyggen - De første kvindelige fotografer kan du i efterårsferien løse sjove opgaver, tage billeder med din familie og lære meget mere om fotografi.

16. oktober - 24. oktober kl. 10-16.

Læs mere her.

Lav dit eget familieportræt... med lyd på!

Tirsdag i efterårsferien kan du lave dit eget skøre, sjove eller søde familieportræt med lyd på - som bliver en del af udstillingen på museet. Workshoppen undersøger hvad fotografier faktisk ville sige, hvis de kunne tale.

Tirsdag 19. oktober kl. 12.30 - 15.30.

Læs mere her.

Hør familieportrætterne fortælle

I forlængelse af workshoppen kan du opleve udstillingen Familieportrætter fortæller, hvor du med en smartphone ved hånden kan du lytte til de finurlige og vidunderlige familieportrætter.

20. oktober - 24. oktober kl. 10-16.

Læs mere her.

Find din indre håndværker frem

Det er altid hyggeligt at besøge Håndværksmuseet og se de gamle værksteder. Prøv kræfter med at male, smede, arbejde i læder - eller besøg f.eks. frisøren, guldsmeden og bogtrykkeren. De mindste kan tage på sjov skattejagt.

Tirsdag 19. oktober kl. 12-16.
Torsdag 21. oktober kl. 12-16.

#museumøstjylland #visitranders #visitaarhusregionen