Efterårsferie i Randers Storcenter

I Randers Storcenter er der igen i år lagt op til masser af sjov og underholdning med den populære feriebillet! Traditionen tro kan børnene gå på skattejagt og vinde gaver og lækkerier i centrets mange butikker. Oplev også fotoudstillingen med de skønneste, skøreste og sødeste hunde.

Kom med på skattejagt efter gaver og lækkerier, med den sjove og populære feriebillet. I år er en af gaverne ekstra stor! Du skal nemlig lave din helt egen bamse i Bamsefabrikken.

Bamsefabrikken har åbent i hverdage fra 11.00 til 18.00 og i weekender 10.00 til 17.00.

Du kan også købe ekstra bamser til 70 kr. pr. stk. og tøj og tilbehør til din bamse.

Feriebilletten kan købes for 85 kr. i Informationen på Storetorv, fra lørdag den 16. oktober til og med søndag den 24. oktober 2021. Billetten er gyldig i samme periode.

Der er et begrænset antal, og billetten sælges så længe lager haves.

Oplev de sødeste hunde

Kom og se fotoudstillingen "Projekt 100 Hunde" med billeder af de sødeste og skøreste hunde. Udstillingen er en hyldest til hunden og alle dens mange ansigtsudtryk. Det siges, at hunden har 100 forskellige ansigtsudtryk, og derfor afbilleder projektet 100 forskellige hunde. Du kan se 50 af disse skønne og dejlige hundeportrætter i Randers Storcenter. 

Gitte Westen Breaum og Pernille Westh er holdet bag udstillingen, som kan opleves i Randers Storcenter i uge 41 - 43.

Mød Randersaurus

Randers Storcenters mascot går hver lørdag rundt i centret og hygger med børnene – det sker fra kl. 11-13. 

Shopping i Randers Storcenter

Besøg Randers Storcenter, hvor personalet byder velkommen i et afslappet atmosfære - året rundt. Lige udenfor centret er der 1800 gratis p-pladser.

Om det regner, stormer eller solen skinner fra en skyfri himmel, så er temperaturen altid behagelig.

Det er nemt at finde rundt i de hyggelige gader. Ved alle indgange finder du en oversigt over centret, hvilket gør det let at orientere sig. Desuden er centeret handicapvenligt. Det er nemt, selv for en kørestolsbruger, at bevæge sig omkring i centret, da alle gader og forretninger ligger i ét niveau.

#randersstorcenter #visitranders #visitaarhusregionen