Feriebillet i efterårsferien i Randers Storcenter

Efterårsferie i Randers Storcenter

Foto: Randers Storcenter
Begivenheder
Begivenheder
I Randers Storcenter i efterårsferien kan børnene traditionen tro gå på skattejagt efter gaver og lækkerier i centrets butikker med den sjove og populære feriebillet!
Adresse

Merkurvej 55

8960 Randers SØ

Feriebilletten kan købes for kr. 80 i Informationen på Storetorv eller på www.randersstorcenter.dk fra lørdag den 10. oktober til og med søndag den 18. oktober 2020, og er gyldig i samme periode.

Mød maskotterne

Randers Storcenters mascot går hver lørdag rundt i centret og hygger med børnene – det sker fra kl. 13-15. Om søndagen kan du møde Bilkas mascot Billie fra kl. 10 – 17, når han uddeler Ulveposer til alle børn, der kommer i Bilka.

Shopping i Randers Storcenter

Når du besøger Randers Storcenter, byder et serviceminded personale på en afslappende atmosfære - året rundt. Lige udenfor centret er der 1800 gratis p-pladser.

Om det regner og stormer, eller solen skinner fra en skyfri himmel, er temperaturen altid behagelig.

Det er nemt at finde rundt i de hyggelige gader. Ved alle indgange finder du en oversigt over centret, hvilket gør det let at orientere sig. Desuden er centeret handicapvenligt. Det er nemt, selv for en kørestolsbruger at bevæge sig omkring i centret, da alle gader og forretninger ligger i ét niveau.

#randersstorcenter #visitranders #visitaarhusregionen 

Adresse

Merkurvej 55

8960 Randers SØ

Åbningstider

10 Oct 20 / 18 Oct 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers