Efterårsferie i Favrskov og Randers

Randers byder på dejlige aktivitetsmuligheder i efterårsferien. Du kan opleve den uhyggelige hygge i Randers Regnskov, når de inviterer på Halloween eller deltage i sjove aktiviteter under Børnekulturugen.

Halloween i Randers Regnskov

Der er masser af uhyggeligt hygge i Randers Regnskov i efterårsferien. Kuplerne er blevet indtaget af skeletter, græskar - og jungleheksen Cecropia! Hvis du tør, kan du også tage en tur i Helvedes Køkken.

LÆS MERE HER.

Vær en del af Børnekultur-Ugen

Kulturelt Samvirke sætter for 23. gang fokus på børnekulturen i efterårsferien. Der vil i hele ferien være masser af aktiviteter for store og små børn og deres familier.

LÆS MERE HER.

Oplev Jyllands ældste kongelige monument

Fra uge 42 kan du opleve det rekonstruerede gravmonument Høj Stene ved Vejerslev i Favrskov. Monumentet er et af Nordeuropas største gravmonumenter fra jernalderen, og ligger lige ved den smukke Gudenå.

LÆS MERE HER.

Water & Wellness - hvor der er plads til både sjov og afslapning

Hos Water & Wellness får du Danmarks længste indendørs vandrutsjebane, dejligt børne- og babybassin, udendørs- og varmtvandsbassiner. Der er også wellness- og fitnesområder, hvor der er masser af plads til både hygge og aktivitet. Er efterårsvejret koldt og trist? Så få varmen hos Water & Welness!

LÆS MERE HER.

FIND ENDNU FLERE BEGIVENHEDER

#vihardethele #visitranders #visitaarhusregionen