VisitRanders

Come2Live Slotskoncert på Frijsenborg Slot

Come2Live i Frijsenborg Slotspark er en del af en række slotskoncerter, hvor du kan få musikoplevelser, lækker mad, stærkt fællesskab i helt unikke omgivelser.

COME2LIVE Slotskoncert 2021 med Sanne Salomonsen, Aura Dione, Tim Christensen og mange flere!

Den 14. - 15.  august 2021 byder Come2Live velkommen til en skøn sommerkoncert under åben himmel i de smukke omgivelser ved Frijsenborg Slot. Denne ene dag i maj forvandler slotsparken til en koncertplads, og danner rammerne for en koncertoplevelse ud over det sædvanlige. Her er fokus på god musik, hygge, nærvær og fællesskab, tilsat iskolde drinks og dejlig mad. Nyd det, når Come2Live skaber en ekstraordinær og mindeværdig cocktail, som efterlader dig med en følelse af lykkerus og kærlighed i absolut bedste sendetid.

Oplev fællessang og folkefest

Dørene åbner kl. 14.30 og første artist går på kl. 15.45. Programmet byder på nogle af de dygtigste artister fra den danske musikscene, som alle har lovet at tage en masse dejlig musik med – både det nye og det, du kender. Come2Live er garant for fællessang og folkefest, og en oplagt mulighed for at skabe gode minder med dem, du holder af.

Mulighed for en vaskeægte VIP-oplevelse!

Vælger du en VIP-billet kan du ovenikøbet nyde koncerterne fra VIP-området, hvor der fra kl. 15.30 og resten af dagen er udvalgte drikkevarer ad libitum og lækker VIP-dinner fra kl. 16-20 – bare for at nævne nogle af fordelene.

Til Come2Live Frijsenborg Slotspark 2021 kan du blandt andet opleve:

  • Sanne Salomonsen
  • Tim Christensen
  • Aura Dione
  • Sko / Torp
  • AMEA
  • P4-værter og DJ’s Milling & Molbech i et tematisk EARTH, WIND & FIRE-show med Jan Glæsel og bandet Rumors Corner

#come2live #visitfavrskov #visitaarhusregionen