Bistroteket

Foto: Bistroteket
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Rosengade 2

8900 Randers C

Kontakt

E-mail:bistroteket@gmail.com

Telefon:88 97 27 37

Fransk-inspireret mad i hyggelige omgivelser i hjertet af Randers

Placeret i en sidegade ved siden af det gamle Rådhus emmer Bistroteket af intimitet og hygge. Her kan du vælge mellem dagens retter af enten "fuglen", "fisken", "oksen" eller "grisen". Alle retter er fransk-inspirerede uden at lade sig binde af traditioner.

Betjeningen er personlig og uprætentiøs – man føler nærmest, at man er en inviteret gæst i selvskabet. Restauranten har et fantastisk udvalg af vine, som er nøje afstemt til menuerne. Du kan med fordel slutte måltidet af med en himmelsk dessert – en synding Gateau marcel, dagens dessert, kiksekage eller et udvalg af oste.

Du kan også lade Bistroteket danne rammerne for din næste fødselsdag, familiefest, eller hvad du nu vil fejre, da de kan sammensætte din festmenu ud fra dine egne livretter. Tag første skridt til en hyggelig aften og en fantastisk madoplevelse, og bestil bord i dag. Bistroteket har åbnet tirsdag-lørdag, frokost serveres fra 11.30-15.00, og aftensmad serveres fra 17.00-22.00

I 2016 blev Bistroteket nomineret sammen med to andre restauranter til titlen som 'Årets Frokostrestaurant 2016' af Den Danske Spiseguide. Bistroteket er desuden blevet nævnt i den nyeste White Guide over Danmarks 331 bedste restauranter i 2016/2017. Læs den anerkendte White Guides anmeldelse af Bistroteket her.

Adresse

Rosengade 2

8900 Randers C

Facilities

Dansk

Fransk

Julefrokost

Fisk og skaldyr

A la Carte

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers