Hotel Kronjylland

Best Western Plus Hotel Kronjylland

Foto: Hotel Kronjylland
Overnatning
Hoteller
Best Western Plus Hotel Kronjylland er et firestjernet boutiquehotel i hjertet af Randers med 64 værelser, restaurant, mødefaciliteter og gårdhave.
Adresse

Vestergade 51

8900 Randers C

Her bor du centralt i Randers tæt på den charmerende bykerne med et aktivt handelsliv, Gudenåen samt attraktioner som Randers Regnskov. Du har desuden kun 47 km til Aarhus Lufthavn og 200 meter til Randers Banegård, hvilket gør det nemt at komme hen til hotellet.

Historisk hotel i hyggelige omgivelser

Dette skønne hotel ligger i en historisk bygning med mere end 100 års historie og byder endvidere på et hyggeligt gårdmiljø.  Det er en ideel base for dig, der vil udforske Randers, Djursland med Ree Park og Djurs Sommerland eller Jyllands hovedstad, Aarhus. Hop på cyklen og udforsk en af landets bedste cykelbyer eller den skønne natur i området. Du kan naturligvis nyde din morgenmadsbuffet på hotellet, og hvis du har været ude at cykle langs Gudenåen eller en af de andre natursmukke ruter i området, kan du tage direkte tilbage til hotellet og nyde aftenbuffeten, der består af gode danske retter. Et alternativ er at tage ud i det randrusianske byliv og nyde et af de mange internationale køkkener.

International boutiquestil

Hotellet har en international boutiquestil med smuk arkitektur og tilbyder en afslappet atmosfære. Perfekt for dig, der ønsker at komme lidt hjemmefra og samtidig vil være tæt på spændende oplevelser i en af Danmarks største byer.

Oplev den smukke omgivende natur samt alt, hvad byen har at byde på inden for det kulturelle felt, hvor du eksempelvis kan besøge Elvismuseet Memphis Mansion, koncertstedet Værket samt udstillinger på de lokale museer.

#hotelkronjylland #visitranders #visitaarhusregionen

Adresse

Vestergade 51

8900 Randers C

Facilities

Best Western

Bar

Garni

Egen parkeringsplads

★★★★

Elevator

Green Key

Hund tilladt

Mødefaciliteter

WiFi

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Randers