VisitRanders

VisitRanders er en organisation med 4 medarbejdere. Vi er en forening med 170 medlemmer og 43 partnerskabsaftaler. Vi har en samarbejdsaftale med Randers Kommune. 

VisitRanders’ formål er at fremme turistlivet i Randers og omegn og at yde turistmæssig vejledning. Endvidere bidrager vi til, at turismen skaber resultater for Randers. For os er målet klart: i et godt og tæt samarbejde med erhvervet skal VisitRanders åbne for nye markedsmuligheder og definere fælles tydelige målgrupper, der er relevante for de produkter/oplevelser, vi kan tilbyde. På det punkt er vi meget operationelle. 

Modtag tips til oplevelser - gratis!

Tilmeld dig VisitRanders' nyhedsmail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag:
Tips til oplevelser, gode historier om Randers og gode tilbud. 

Markedsføring

Sammen skal vi udvikle og markedsføre fremtidens turismedestination, som er parat til at opfylde gæsternes behov, ønsker og det lille uventede "ekstra".

Med Randers Kommune i ryggen – både med de politisk vedtagne udviklingsstrategier for turisme og med den økonomiske medfinansiering – har vi mulighed for sammen at udvikle og markedsføre Destination Randers i den retning, der giver mest meromsætning. 

Læs mere om markedsføringen af Randers som turist- og mødeby via linkene til højre. 

Bliv partner

- Kampagne- og messeaktiviteter

- Det siger vores partnere om samarbejdet

- Guide til billeder

- Guide til en god beskrivelse 

Vil du være partner? Så skriv til Jacob Bredvig Larsen på jbl@visitra... eller ring på tlf. 86 42 44 77- så tager vi et møde. 

Randers i pressen

Via vores internationale samarbejde med bl.a. VisitDenmarks markedskontorer kan vi tiltrække den udenlandske presse. Yderligere får vi besøg af turoperatører der kommer på produktkendskabstur i området. Sidst, men ikke mindst, er vi naturligvis også i den nationale presse, hvor vi arbejder meget fokuseret på, at udbrede kendskabet til Randers og fortælle de gode historier.  

 

Vi opdaterer løbende med pressemeddelelser og medieomtaler.