Gå til indhold
Water & Wellness afslapning i Randers
Find de bedste oplevelser

i Randers

Se og oplev Randers

Randers og hele området omkring Randers er en fantastisk naturskøn del af Danmark med  skønne oplevelser, aktiviteter og gode shoppingmuligheder til dig, der gerne vil det hele.

Randers finder du tæt på den smukke natur ved Gudenåen. Byens historie kan føres helt tilbage til 1000-tallet, og det mærkes tydeligt i de mange gamle middelaldergader og stræder, som emmer af hygge især i byens centrum. Randers har også Danmarks ældste gågade, Houmeden, hvor de gamle markedstraditioner hver lørdag vækkes til live, når torvehandlerne rykker ind med boder og stande.

Og Randers byder også på skønne oplevelser inden for kunst, kultur og natur. Ud over områdets smukke natur kan du sågar komme helt tæt på regenskovens eksotiske dyr og planter og efterfølgende tage en dukkert i Danmarks største saunahave.

Gør en god handel i Randers

Randers har en helt unik bymidte med hyggelige gågader, smøge og stræder, hvor du kan shoppe i de små specialbutikker eller vælge en handel i nogle af byens kædebutikker.

Syd for byen finder du Randers Storcenter, hvor du kan shoppe amok - under ét tag. 

Klatre, ro, sejle og vandre ...

Er du til klatring, vandring, sejlads, en god fisketur eller på skattejagt i geocaching - er Randers det helt rigtige valg.

Klatreparken Randers

Aktiviteter i og omkring Randers

En tur i teater, på museum eller en skøn koncert ...

Se og opleve mere ...