Water & Wellness Randers
Find de bedste oplevelser

i Randers

Se og oplev Randers

Randers og hele området omkring Randers er en fantastisk naturskøn del af Danmark med  skønne oplevelser, aktiviteter og gode shoppingmuligheder til dig, der gerne vil det hele.

Randers finder du tæt på den smukke natur ved Gudenåen. Byens historie kan føres helt tilbage til 1000-tallet, og det mærkes tydeligt i de mange gamle middelaldergader og stræder, som emmer af hygge især i byens centrum. Randers har også Danmarks ældste gågade, Houmeden, hvor de gamle markedstraditioner hver lørdag vækkes til live, når torvehandlerne rykker ind med boder og stande.

Og Randers byder også på skønne oplevelser inden for kunst, kultur og natur. Ud over områdets smukke natur kan du sågar komme helt tæt på regenskovens eksotiske dyr og planter og efterfølgende tage en dukkert i Danmarks største saunahave.

Top-oplevelser i Randers

Enestående oplevelser som en rejse til eksotiske dyr i regnskoven eller en tur gennem Danmarks længste indendørs vandrutsjebane - og meget mere.

Naturoplevelser

Randers' placering lige midt i naturen giver gode muligheder for naturskønne oplevelser.

Gør en god handel i Randers

Randers har en helt unik bymidte med hyggelige gågader, smøge og stræder, hvor du kan shoppe i de små specialbutikker eller vælge en handel i nogle af byens kædebutikker.

 

Syd for byen finder du Randers Storcenter, hvor du kan shoppe amok - under ét tag. 

Shopping i Randers

Foto: VisitRanders

Inspiration

Randers byder på mange særlige oplevelser. Vi hjælper gerne med at inspirere dig til din næste tur til Randers.

Gratis oplevelser

Randers er fyldt med kulturelle oplevelser og mange af dem er endda ganske gratis.

Klatre, ro, sejle og vandre ...

Er du til klatring, vandring, sejlads, en god fisketur eller på skattejagt i geocaching - er Randers det helt rigtige valg.

Aktiviteter i og omkring Randers

Foto: Klatreparken Randers

En tur i teater, på museum eller en skøn koncert ...

Teater, koncerter og shows

I Randers finder du kvalitetsoplevelser indenfor teater, koncerter, shows og klassisk musik. Her er både intense sceneoplevelser på Værket, tankevækkende historier på Randers Teater og de smukkeste klassiske værker af Randers Kammerorkester.

Attraktioner

Randers og omegn er spækket med spændende attraktioner. Her er både sjove attraktioner for hele familien, kulturelle attraktioner og attraktioner til de historieinteresserede.

Det sker i Randers

Her finder du en liste over i de største begivenheder i Randers, samt en liste over lokale tips, hvor du finder begivenheder for enhver smag.

Se og opleve mere ...