VoresRanders-kunst,kultur og lokalhistorie

Kunst, Kultur og Lokalhistorie

Finderiet

Genbrug fra hjertet! Lopper, antik, genbrug, kram, miljø, social økonomi, ansvar og alt det derimellem.
Lav dine egne smykker i vores smykkeworkshop.  

 

Fonden til bevarelse af gamle bygninger i Randers Kommune

Fondens hovedformål er at medvirke til at bevare de kulturhistoriske bygninger i Randers Kommune. Fonden ejer ni bygninger, der enten er fredede eller bevaringsværdige. Alle bygninger ligger i centrum af Randers. Hør mere om fondens virke på vores stand.

Guidet byrundtur til de unikke bygninger v. arkitekt Henri Amsler: kl. 11.00 og kl. 13.00.
Byrundturen varer ca. en time og vi mødes foran indgangen til VisitRanders. Det er gratis at deltage.

 

Gaia Museum Outsider Art

GAIA Museums Venner kommer med GAIAS røde kabinescooter med et udvalg af spændende ting fra de kreative værksteder på GAIA. derudover deltager nogle af GAIA Akademis kunstnere. De præsenterer fantasifuld kuffert-kunst, hvor man kan tage på en rejse ind i den enkelte kunstners værker.

Det er en del af det nordiske kunstprojekt ”The Other Travel Agency”, hvor kunstnere fra kunstskoler for mennesker med særlige behov fungerer som alternative turistguider og tager dig med på en tur til de ofte ukendte og skjulte indre verdener i deres kunst eller i deres fysiske omgivelser. Deltagerne i kunstprojektet er GAIA Akademi fra Danmark, INUTI fra sverige, List an Landamære fra Island, samt Kaarisilta og Kettuki fra Findland. I løbet af 2019 vil værkerne også blive vist i Bruxelle og Helsinki.


Galleri Aadalen

Galleriet præsenterer professionelle og anerkendte kunstnere fra hele landet.

 

Randers Bibliotek

Mød biblioteket i det fri. Kig forbi vores stand og hør en masse om dit bibliotek. Du kan bl.a. deltage i en spændende quiz, høre om vores mange arrangementer, eller få et fedt bogmærke med hjem.
Vi har masser af sjov med til både voksne og børn.

 

Von Otto

Salg af: Retro- Design- Vintage- Secondhand.

 

Værket

Kom og hør om kommende forestillinger og shows. Få en smagsprøve fra  Café Sven Dalsgaard og prøv lykken i konkurrencen om billetter til Skatteøen.

Del denne side