Geocaching i Randers

Skattejagt med GPS eller smartphone - geocaching - er en leg for hele familien og en fantastisk måde at opleve og lære om Randers og den nære omegns natur, kultur, historie og geografi.

Skattene er en plastikboks, der indeholder information om stedet, små ting og en logbog, du kan skrive en lille hilsen i. For at glæde andre, der finder skatten, kan du tage én af de små ting og lægge en ny i boksen.

Naturpark Randers Fjord

Tag på tur i Naturpark Randers Fjord og gå på opdagelse i den smukke natur. Der er aktiviteter og oplevelser for hele familien. God fornøjelse og god tur!

Vorup Enge

Vorup Enge ligger syd for Gudenåen ganske kort fra bymidten. Det er et stort vådområde, der hele året rummer et utal af fuglearter såsom nattegale, fiskehejre, sivsanger, rørhøgen og mange andre. Om sommeren går gamle danske landracer på græs. Randers Regnskov har desuden tre store europæiske bisonokser gående, som en del af deres arbejde med at bevare truede dyrearter. Hvis man er heldig og stille, kan man også se oddere lege og fange fisk i Gudenåen. Der er tre fugletårne samt mulighed for at spise sin medbragte mad i pavillonen.

Find en geocache!

Hvad er geocaching?