Gåture og vandreruter i Randers

Hvad enten du er garvet vandrer eller bare har en time eller to til overs, byder Randers på et væld af gåture, travespor og vandreruter. Ruterne ved Vorup Enge, Trækstien og Lodsstien kan nås direkte fra byen og kan nemt kombineres med andre aktiviteter i Randers. De andre ruter ligger udenfor byen, men kan nås på 20 minutter i bil. 

Nedenfor finder du kort over alle ruterne i Randers og omegn. Ved at klikke på de enkelte ruter får du uddybende information om rutens længde, historien og naturen langs ruten samt billeder fra ruten.

Vandreruter på under 3,5 km

Klik her for at se de korte gåture i Randers og omegn. Der er ture til langhøje, rundt om søer, gennem moser og over enge - noget til enhver smag og en god måde at bruge en time i naturen på.

Vandreruter på over 3,5 km

Klik her for at se de lange vandreruter i Randers og omegn. Der er ruter til alle ambitionsniveauer - til dig, der bare vil have lidt frisk luft et par timer og til dig, der virkelig vil lufte vandrestøvlerne.

Om geocaching

Geocaching i Randers

Tag familien med på geocaching i Randers. Der er masser af sjove og udfordrende geocaches at gå på jagt efter. Drag på opdagelse i den flotte natur, se de gemte steder og pladser. God tur!