Water & Wellness Randers

Foto: Water & Wellness Randers
Attraktioner
Forlystelses- og temaparker
Adresse

Viborgvej 80

8920 Randers NV

Kontakt

E-mail:info@waterwellness.dk

Telefon:70260006

Her kan man opleve et af Danmarks mest moderne og handicapvenlige badelande. Med sine 6.700 kvadratmeter rummer badelandet et stort morskabsområde, familieomklædningsrum, baby- og børnebassin, udendørs- og varmtvandsbassiner, wellness- og fitness afdeling, samt lazy river og vandrutsjebaner. Her er der masser af plads til sjov og afslapning for hele familien. 

I badelandsområdet er der også en dejlig café med et stort udvalg af mad og drikkevarer. 

FART OVER FELTET

Den ene af badelandets rutsjebaner er Danmarks længste indendørs vandrutsjebane med 113 meter. Her benyttes baderinge til turen ned ad rutsjebanen i fuld fart, mens musikken spiller. Den anden hedder The Black Hole og er mørklagt med lyseffekter. Turen starter i 10 meters højde. 

FØRSTE KLASSES FORKÆLELSE

Badelandet byder også på førsteklasses forkælelse. I spa- og wellness afdelingen tilbydes massage, afslapning i loungeområdet, dampbad, saunaer og saunagus, fodbad, rain-showers, isfontæne og udendørs saunahave. Saunahaven byder på saunaer, pool og dejlige liggestole. Her kan man også sagtens tilbringe en varm sommerdag. I weekenden serveres der lækker brunch til wellness.

Adresse

Viborgvej 80

8920 Randers NV

Opdateret af: