Memphis Mansion

Foto: Memphis Mansion
Attraktioner
Museer
Adresse

Graceland Randers Vej 3

8960 Randers SØ

Kontakt

E-mail:info@memphismansion.com

Telefon:86429696

Memphis Mansion - En hyldest til kongen af Rock 'n' Roll!

Eventhus inspireret af Elvis’ hjem "Graceland". Huset er en hyldest til Kongen af Rock’n’Roll og er udvendigt stort set identisk med Graceland i Memphis.

Indvendigt har vi vores amerikanske Diner Highway 51, Elvis Museum, Souvenirshop og selskabslokaler. Museet er baseret på en stor privatejet samling af Elvis-effekter, som alle tilhører Elvis-entusiast og ejer af Memphis Mansion, Henrik Knudsen. Som det eneste sted udenfor USA har Randers sit helt eget stationære Elvis museum. Du kan bl.a. opleve et af Elvis' scenekostumer som det eneste sted i verden.  

Oplev Elvis' fødehjem

I 2013 byggede vi en kopi af Elvis’ fødehjem, et lille træhus på ca. 50 kvadratmeter. Intet andet sted i verden kan du på et og samme sted opleve, hvor Elvis blev født, og hvor han levede fra 1957 og frem til sin død i 1977.

Highway 51 - Elvis would eat here

Du kan også spise på Highway 51 Diner, som er All American både i udsmykning og mad. Maden er tilberedt fra sydstatsopskrifter. Det er et unikt sted i Danmark - Elvis would eat here!

Åbningstider

Museet har åbnet alle dage fra kl. 10.00 til 21.00. Prisen for entré er 99 kr. for voksne, 69 kr. for børn og gratis entré for børn under 12 år ifølge af voksen. 

Souvenirbutikken har åbent alle dage fra kl. 10.00 til 18.00.

Highway 51 Diner har åbent alle dage fra kl. 10.00 til 21.00.

Bemærk desuden, at der på Memphis Mansion findes ladestandere til el-biler.

Adresse

Graceland Randers Vej 3

8960 Randers SØ

Facilities

Musik

Aktiv deltagelse mulig

Aktivitetsmuligheder for børn

Museumsbutik/Kiosk

Parkeringsplads for busser

Restaurant/Cafe

Relaterede produkter

Opdateret af: