Kystvejens Konferencecenter

Foto: Kystvejens Konferencecenter
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Kystvej 26

8500 Grenaa

Kontakt

E-mail:reception@kysthotellet.dk

Telefon:+45 8959 5959

Kystvejens Konferencecenter er placeret helt unikt mellem skov og strand i hjertet af Danmark. På spidsen af Djurslands næse tilbydes 4-stjernede konferencefaciliteter, nyskabende og bæredygtig forplejning, 160 smagfuldt indrettede værelser samt gratis parkering.

Skræddersyede møder, kurser og konferencer er stedets spidskompetence, og de mange konferencelokaler er så forskelligartede, at de spænder vidt fra små intime møder til store, inter­nationale konferencer. Det kombineret med et servicekoncept, der sikrer jer den højeste kvalitet under såvel planlægningen som afviklingen af jeres arrangement.

Stedets unikke placering indbyder samtidig til anderledes pauser og arbejdsformer som eksempelvis waderstur i Kattegat, powerwalking i plantagen, eller kakao og skum­fiduser ved bålstedet.
I restauranten fremtryller de dygtige kokke smagen af Djursland, og sæsonens danske råvarer slår altid tonen an, når der komponeres smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Hele huset emmer af kærlighed til moderne kunst, stemningsfulde retro­møbler og danske designklassikere.

Her vil I opleve alt andet end et kædekoncept, men helt tæt på det, der er i centrum – Jer og jeres ønsker til det fuldendte møde eller konference.

Mødeforhold:

 • Kapacitet: 10-330 personer.
  10 lyse, højloftede mødesale og hele 25 hyggelige grupperum, som altid følger med uden beregning, når der afholdes møder og konferencer.
 • Faciliteter:
  Gratis parkering, moderne AV-udstyr, gratis wi-fi, online undervisning, videokonferenceudstyr, moderne mikrofoner, internetcafé, lukkede gruppenet og mulighed for særlige læringsredskaber og tolkeudstyr.
 • Andre møderelaterede aktiviteter:
  • Sparring og support fra meetovation-certificerede konferencekoordinatorer, både under planlægningen og afviklingen af arrangementet
  • Det faglige program kan let kombineres med værdiskabende aktiviteter – Kystvejens Konferencecenter tilbyder meget mere end facilitering af mødelokaler, hotelværelser og gastronomiske godter. Her kan I også få hjælp til at tilrettelægge indholdet af jeres mødeprogram, der let kan skræddersys, så der skabes mest mulig værdi.

  • Der tilbydes prismatch på alle sammenlignelige tilbud.

 

Adresse

Kystvej 26

8500 Grenaa

Facilities

Lobbybar

Fitness-rum

WIFI

Internet på værelset

Mellem151 og 300 personer

151 - 300 værelser (160 værelser)

Hotel

WiFi Gratis

Mellem 101 og 150 personer

Venue

WiFi i fællesområde

Mellem 1 og 49 personer

Lounge

Størrelse på største mødelokale (kvm) (255 kvm)

Reception

Maks. siddepladser i teaterarrangement (300)

Restaurant

Boardroom (Ja)

Parkering

Max antal deltagere (300)

Maks.i banket (250)

Meetovator (Meetovation-certificeret)

AV-udstyr (Ja)

Antal personer i største konferencerum (330)

Antal mødelokaler (10)

Antal gruppeværelser (25)

Opdateret af:
VisitAarhus, Randers