Brasserie Mathisen

Foto: Hotel Randers
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Torvegade 11

8900 Randers C

Kontakt

E-mail:hr@hotel-randers.dk

Telefon:87113068

Mobil:87113068

Det stilige brasserie er Hotel Randers' brasserie. Her kan du nyde et let måltid og smage på spændende øl og vine. Brasseriet er opkaldt efter hotellets tidligere ejer, Fru Mathisen. Menukortet byder på danske klassikere men med et moderne twist, og hvor der aldrig gås på kompromis med råvarerne eller præsentationen. Det samme kan siges om den smukke indretning, der er designet af arkitekterne Bønnelycke og Hotel Randers.

HOTEL RANDERS - FØRSTEKLASSES SERVICE

Hotel Randers er et af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af middelalderbyen Randers, som igennem århundreder var befæstet, idet byen var målet for adskillige krige og kongers interne stridigheder. Hotellet har i mere end 160 år været en oase midt i byen med plads til nydelse, ro og fordybelse – og til fest, sang og varige minder.  

Hotellet blev opført i 1856 og er i løbet af årene nænsomt renoveret, senest i 2016. Historiens vingesus mærkes tydeligt på det smukke hotel med 84 smagfuldt indrettede værelser, heraf 8 Exclusive Rooms og 3 Antique. Art Deco værelset vandt i 1934 en international pris på verdensudstillingen i København. Alle værelser har topmoderne faciliteter samt gratis Wifi.

Gennem årene har nogle af Danmarks og verdens største personligheder boet på hotellet, såsom H.C. Andersen, Ringo Starr, Simon Spies, Victor Borge, det danske kongehus m.fl. 

I hotellets brasserie bydes gæster indenfor til udsøgte gourmetoplevelser, hvor der altid er stor fokus på friske råvarer og sanselige smagsoplevelser. Nyd hertil delikate og tilpassede vine i en hyggelig og afslappende atmosfære.

Adresse

Torvegade 11

8900 Randers C

Åbningstider

02 Jan 19 / 31 Dec 19

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat

11:00 - 23:00

Opdateret af: