12 Cykelruter i Randers og omegn

Randers byder på helt unikke naturoplevelser lige ved gadedøren. Gudenåen, Randers Fjord, å og fjordlandskaber omgiver Randers fra Ålum i vest til Kattegat i øst og Mariager Fjord i Nord til Langå i syd. 

En cykeltur ud i det blå - og det grønne - er en oplevelse, som vi sætter mere og mere pris på. Det er en god og afslappende måde at være sammen på eller bare at være sig selv. Vi har med 12 temaruter i og omkring Randers gjort det nemt for dig at planlægge. 

Ruterne er ikke skiltede undervejs, men du kan her på siden finde detailkort, downloade en GPX-fil til din telefon eller GPS og ikke mindst finde tips til hvad, du kan opleve undervejs på turen. God tur!

12 Cykelruter i Randers og omegn
Nyt hæfte: 12 cykelruter i Randers og omegn

Nyt hæfte: 12 cykelruter i Randers og omegn

Tag på cykeltur med en god historie i cykelkurven. Der er 12 forskellige ture af varierende længde. Turene har forskellige temaer f.eks. “Hvidsten Gruppen” og “Hamlet-ruten” m.fl. God tur!

Nyt kort: Cykelruter, naturområder og friluftsfaciliteter i Randers

Nyt kort: Cykelruter og friluftsfaciliteter

På kortet er der markeret 12 temaruter, regionale og nationale cykelruter, friluftsfaciliteter, naturområder, hvor du kan gå en tur samt seværdigheder og attraktioner. Hent kortet ved VisitRanders.