Randers - En by i Galaksen

Randers bliver igen i år indtaget af 'stormtroopere' og 'jedi-riddere' fra det kendte Star Wars univers i perioden 6. - 13. april.

I hele perioden vil du i store dele af byen kunne opleve elementer fra det spændende Star Wars univers.
På Randers Bibliotek finder du eksempelvis Danmarks største offentlige samling af bøger, film og effekter fra Star Wars universet, på Underværket kan du opleve et helt unikt Escape Room i galaksens tegn og på Værket kan du komme til Star Wars koncert.

Det hele kulminerer lørdag d. 13. april med Sci-Fi-Con science fiktion messen i Arena Randers med mere end 200 udstillere. Her vil der være masser af film-merchandise, vintage legetøj og spændende foredrag.

Randers - En by i galaksen er for alle, små som store, og der er både aktiviteter henvendt til børn og voksne.

Se hele programmet her. 

 

”Kalder alle jediriddere… med Star Wars og science fiction-genren som omdrejningspunkter, byder vi på april-dage med udstillinger, workshops, koncert, foredrag, debat og science fiction-messe. Science fiction og Star Wars appellerer både til voksne og børn. Det handler om at gribe lysten til at lære og lege - og ikke mindst til at blive en del af de store fortællinger om livet, døden, det at blive voksen, og den grundlæggende kamp mellem det gode og onde. Kom og vær blandt ligesindede i Randers – en by i galaksen.”

Del denne side

Opdateret af:

 

Kontakt

Adresse

Randers
8900 Randers C

Fakta

  • Type

    • Aktivitetsmuligheder for børn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.036783218384
Latitude : 56.460973014291