Randers - en by i galaksen

Jediriddere og Stormtroopere

...indtager Randers. Det sker fredag og lørdag den 13.-14. april 2018. Ses vi?

Besøg Sci Fi Con, som er Danmarks største og eneste årlige tilbagevendende Star Wars-messe. På messen kan man blandt andet møde skuespiller Jeremy Bulloch i sin berømte rolle som Boba Fett.

Et bibliotek i galaksen åbner sin nye Star Wars samling i Kulturhuset sammen med Jakob Stegelmann fra Troldspejlet i DR. Hele Kulturhuset kommer til at fejre Star Wars-universet over to dage. Samlingen kommer til at bestå af bøger, film og effekter som alle bliver præsenteret i helt nye rammer, en ny og unik biblioteksudstilling. Derudover kan man i Kulturhuset opleve ægte Star Wars sværdkamp, lave smykker, bygge lyssværd, optage film, skrive fan-litteratur og meget mere.

Randers Kunstmuseum – Star Wars indtager Randers Kunstmuseums kunstlaboratorium i forbindelse med ”Randers – en by i galaksen”. Her kan man gå på opdagelse i flere udstillede LEGO Star Wars modeller og så vil det være muligt for besøgende selv at give sig i kast med universet – der vil nemlig være rig mulighed for at bygge med inspiration i de udstillede modeller. Udstillingen kan opleves fra d. 13.-22. april kl. 10.00-16.00. (Bemærk: Lukket mandag d. 16. april.)

Museum Østjylland – Star Wars i Randers - Jagten på det ydre rum. Ligesom i Star Wars har stjerner, planeter og drømmen om det ydre rum til alle tider fascineret mennesket. Tag de små i hånden, og jag stjerner rundt i udstillingen, og find spor efter menneskers drømme om det ydre rum.  Klarer du jagten, kan du få et Star Wars-diplom med hjem. 10-16.00 fredag, lørdag og søndag.

RUMvisning - Oplev Star Wars universet og en levende galaktisk historie. Du mødes af galaksens soldater, der tager publikum kærligt i hånden og derfra vides ikke hvad der sker. Du kan møde finurlige karakterer og hjælp rebellerne med at ødelægge de ondes plan. Lørdag d. 14. april hver halve time fra kl. 11-13.00. Læs mere om forestillingen.

Mos Cantina - I Mos Cantina vil publikum føle sig som en del af Star Wars universet. I Cantina kan der spilles galakse-spil, spise galaktiske kager og drikke galaktisk. Det er lifelike og publikum bliver draget aktivt ind i totalteater eventen. Som gæst i Mos Cantina kan man opleve at blive en del af det live rollespil der foregår lige om ørene på en. Lørdag d. 14. april kl. 12-14.00. Læs mere om Mos Cantina.

Programmet for "Randers - en by i galaksen" opdateres løbende og der kommer flere spændende aktiviteter.

Del denne side

Opdateret af:

 

Kontakt

Adresse

8900 Randers C

Fakta

  • Type

    • Messe
    • Film
    • Festival

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.036708116531
Latitude : 56.460700337546