Teambuilding

I Randers findes massevis af tilbud på spændende teambuilding aktiviteter. Her er eksempler fra Fjordcentret.

Samarbejde på vandet 

Dette oplæg er for ca. 10 - 12 personer, der har lyst til aktive oplevelser på vand. 
Varighed ca. 4 timer. 

Matchrace i optimistjoller

Optimistjoller forbindes ofte med børn, men voksne kan sagtens sejle i en optimistjolle. Vi giver instruktion og laver race på fjorden. I er 2 mand om en jolle, der skiftes til at sejle. 

Kanotur eller kanotons

En kano er rigtig nem at komme i gang med, men svær at beherske. Udgangspunktet er grundlæggende styringen af kanoen. Derefter kan I tage på kanotur i rørskoven eller prøve vores kanotons. Kanoturen er hyggelig og informativ, mens kanotons indeholder en reel risiko for nærkontakt med fjorden. Du bliver med garanti bedre til at styre din kano fremover. 

Kajak

En kajak er en fantastisk båd at sejle i, du er i tæt kontakt med vandet  (Fjorden) og naturen. Du kommer til at foretage mindst 2 kontrollerede kæntringer med instruktør i vandet. Derefter introduceres i for ”Makkerredninger”. Der kan ligesom ved kanoer vælges mellem en rotur eller leg med henblik på at opnå flere færdigheder.

Kaffebord

Aktiviteterne på vandet kan blive afsluttet med et hyggeligt flydende kaffebord på vandet. Iført vaders får I kaffen serveret ude i Fjorden.

 

Book møde HER

Møder man husker... holder man i Randers!

Del denne side