Ophold inkl. besøg på Kyst- og Fjordcentret

Kyst- og Fjordcentret kan du blive våd, få beskidte fingre, komme til at lugte lidt af såvel siv, uld, røg og fisk. Du kan få en ordentlig omgang buksevand i waders, sprøjte vand på din far eller søn med en vandraket. Få vabler af et ildstål, tage på kanotur i den lokale sivjungle, give en krabbe et håndtryk, bage pandekager i fjorden. I kan få en hel dag med sjove, utraditionelle og hyggelige familieoplevelser i og med dansk natur.

Har I lyst til en dag med oplevelser, hvor du er i centrum og hvor I ikke bare skal kigge på – så er Kyst- og Fjordcentret det oplagte valg, for såvel små som store familiegrupper. Centret holder også en del særarrangementer i løbet af året, så hold øje med deres kalender. Der kan altid laves aftaler om at åbne Kyst- og Fjordcentret uden for de offentlige åbningstider. Tag en god madpakke med eller benyt centrets grill.

Randers fjord er et af Danmarks enestående naturområder. Fjorden kan med rette betragtes som Gudenåens floddelta, hvor ferskvand fra Danmarks længste å mødes med saltvand fra Kattegat. I dette møde ligger både Voer Færgested med Randers Fjords Færgefart og Danmarks eneste flodhavn Randers.

Pris fra kr. 1.315,- v. 2 personer i delt dobbeltværelse. (1 x overnatning på Hotel Randers inkl. morgenbuffet samt billetter til Kyst- og Fjordcentret.)

Kontakt VisitRanders for booking.

Har du andre ønsker til overnatning? Så kontakt os endelig - så finder vi det, der lige passer!

Del denne side