Mødesteder

I Randers byder vi på et hav af utraditionelle mødesteder. I Arena Randers og på Værket er der plads til de helt store arrangementer, mens Hotel Randers, Memphis Mansion og Randers FC også kan være med når det gælder større møder. 

Vi klarer personalearrangementer med eksempelvis teambuilding og et hyggeligt flydende kaffebord hos Kyst- og Fjordcentret, en tur på skinnecykler hos Randers Fjord Feriecenter, eller en tur i trætoppene i Klatreparken Randers.

Book møde HER

Møde på Hotel Randers

Hotel Randers

Hotel Randers kan hoste alt fra bestyrelsesmøder til konferencer på op til 100 personer. Der er moderne konferencefaciliteter, og flere forskellige mødetyper og pakker tilbydes.

Værket stormøde

Værket

Byens gamle elværk er lavet om til musik- og teaterhuset Værket. Her er der mulighed for at holde møder på stjernenes scene, med 700-1000 mand i Ridehuset, eller en intim event i Turbinen.

Møder i regnskoven

Randers Regnskov

Randers Regnskov byder på unikke mødeomgivelser blandt junglens vilde dyr eller i Frilandsgården i Danmarksparken. Der er fine forhold for det klassiske møde og teambuilding med slanger, kryb og kravl.

Møde på Elvis Museum

Memphis Mansion

Memphis Mansion kan meget mere end sin Elvis. Her er to store mødelokaler, der kan slåes sammen til ét. her bliver både hold netværksarrangementer, koncerter, møder, foredrag og meget mere.

Arena Randers møder

Arena Randers

Arena Randers tilbyder velfungerende lokaler og faciliteter til alt lige fra mindre møder, konferencer, receptioner, firmafester, messer til andre store events som f.eks. koncerter m.m.

Arena Randers råder over flere forskellige møde- og konferencelokaler samt 3 store haller.

Møde hos Fru Larsen

Fru Larsen

Oplev mad i verdensklasse i forbindelse med jeres møde i de hyggelige lokaler hos Restaurant Fru Larsen.

Fladbro Kro

Fladbro Kro ligger i skønne omgivelser ved golfbanen, Dyrehaven, Gudenåen og med Nørreåen i baghaven. Kroen har moderne mødefaciliteter, med alt i AV-udstyr og kapacitet til 250 deltagere.

Møde i Djurs Sommerland

Firmatur til Djurs Sommerland

Djurs Sommerland har de sjoveste rammer for årets firmatur – uanset, om I er 20 eller mange tusinde deltagere.

Kyst- og Fjordcentret

Kyst- og Fjordcentret

Kyst- og Fjordcentret er det utraditionelle mødested, der danner rammen om møder, firmaudflugter og teambuilding. Prøv f.eks. det flydende kaffebord midt i Randers Fjord.

Møde med vinsmagning

Cold Hand Winery

Cold Hand Winery er en fantastisk lokation til et smagfuldt personalearrangement eller firmamøde med mulighed for rundvisning og vinsmagning.