Tag på en ægte tidsrejse

En halv times kørsel fra Randers finder du Den Gamle By, der er fyldt med oplevelser fra tre tidsepoker - 1800-tallet, 1920’erne og 1970’erne.

I bindingsværkshusene kan du se, hvordan folk indrettede deres hjem og hvordan håndværkernes værksteder så ud. Du kan også handle i købmandsbutikken fra den tid. På festpladsen kan børnene om sommeren prøve luftgyngerne, karrusellen eller keglebanen eller øve sig i at gå på stylter.

Fra påske til nytår befolkes Den Gamle By af aktører, der levendegør historien. Besøg for eksempel tjenestepiger og karle, husmoderen og præsteenken og hendes datter. Alle er klædt i nøjagtige kopier af historiske dragter.

I 1927-kvarteret ændrer gadebilledet sig med gadebelysning, telefontråde, benzinstander og gavlreklamer. Her kan man handle hos isenkræmmeren og i boghandlen. Det er også i dette kvarter Legetøjsmuseet og telefoncentralen er.

I handelsgaden fra 1970’erne kan du opleve din egen historie. Besøg Pouls Radio og TV- forretning med spolebåndoptagere, grammofoner og Gasolin og Slade-LP’er. Kig ind hos kollektivet, kernefamilien og den ugifte kvindelige skoleinspektør og køb en kop kaffe og kage i konditoriet. Man kan også opleve en gynækologklinik og minimarkedes vinduesudstilling. 

Husk også at opleve Museum Østjylland, Håndværksmuseet, Memphis Mansion, Randers Kunstmuseum og naturligvis Randers Regnskov.

Pris fra kr. 1.599,- v. 2 personer i delt dobbeltværelse. (1 x overnatning på Hotel Randers inkl. morgenbuffet samt billetter til Den Gamle By

Kontakt VisitRanders for booking.

Har du andre ønsker til overnatning? Så kontakt os endelig - så finder vi det, der lige passer!

Del denne side