Aktive naturoplevelser

Vil du opleve naturen fra den mere rå og hurtige side, findes der flere muligheder for at få fart over feltet i selskab med naturen.

I Romalt bakker er der anlagt en MTB rute, der er tilgængelig for alle, man kan også tage en tur ud i Porsbakkerne, nær Auning og afprøve dine færdigheder på en mountainbike. 

Tag på cykeltur og få vind i håret på en af de anbefalede temaruter langs Randes Fjord. På Kyst- og Fjordcentret er der mange muligheder for aktive oplevelser for alle aldre.

Kyst- og Fjordcenteret

Hos Kyst- og Fjordcentret står leg og læring i naturen i centrum. Man kan låne waders og gå på jagt efter dyrene i vandet, besøge naturværkstedet og hilse på en fisk i rørebassinet.

12 Cykelruter i Randers og omegn

12 cykelruter i Randers og omegn

Tag på cykeltur med en god historie i cykelkurven. Der er 12 forskellige ture af varierende længde. Turene har forskellige temaer f.eks. “Fjorden rundt” og “Hamlet-ruten” m.fl. God tur!

 

En anderledes måde at cykle på

Skinnecykler langs Randers fjord

Hvorfor ikke tage hele familien med på en 17 km lang naturskøn oplevelse – på skinnecykler. De gamle jernbaneskinner fra Allingåbro – Kristrup tager dig og familien med igennem naturen, helt tæt på.