Hotel Randers

HOTEL RANDERS - FØRSTEKLASSES SERVICE

Hotel Randers er et af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af middelalderbyen Randers, som igennem århundreder var befæstet, idet byen var målet for adskillige krige og kongers interne stridigheder. Hotellet har i mere end 160 år været en oase midt i byen med plads til nydelse, ro og fordybelse – og til fest, sang og varige minder.  

Hotellet blev opført i 1856 og er i løbet af årene nænsomt renoveret, senest i 2016. Historiens vingesus mærkes tydeligt på det smukke hotel med 84 smagfuldt indrettede værelser, heraf 8 Exclusive Rooms og 3 Antique. Art Deco værelset vandt i 1934 en international pris på verdensudstillingen i København. Alle værelser har topmoderne faciliteter samt gratis Wifi.

Gennem årene har nogle af Danmarks og verdens største personligheder boet på hotellet, såsom H.C. Andersen, Ringo Starr, Simon Spies, Victor Borge, det danske kongehus m.fl. 

I hotellets nye brasserie bydes gæster indenfor til udsøgte gourmetoplevelser, hvor der altid er stor fokus på friske råvarer og sanselige smagsoplevelser. Nyd hertil delikate og tilpassede vine i en hyggelig og afslappende atmosfære.

Brasserie Mathisen er hotellets brasserie. Her er åbnet fra kl. 11.00 til sen aften mandag til lørdag, hvor man kan nyde et let måltid og smage på spændende øl og vine.

POP-UP BAR

Nyd en drink i hotellets hyggelige pop-up bar, der ligger ved siden af hotellet. Barens personale står klar med et udvalg af champagne, øl, vin og drinks, og nogle aftener er der live-musik i baren. Pop-up barens åbningstider er fredag kl. 16.00 – 01.00 og lørdag kl. 17.00 – 01.00.

EVENTS

Hotellet har løbende mange forskelligartede events, eksempelvis intimkoncerter, gourmetmiddage, sildejazz mm. Man kan læse mere herom på hotellets egen hjemmeside eller via tilmelding til nyhedsbrev, som udsendes med jævne mellemrum.

SELSKABER PÅ HOTEL RANDERS

Hotel Randers har gennem mere end 100 år været vært for talrige jubilæer, romantiske bryllupper, konfirmationer, intime middage og festlige events. Det er en stor glæde for personalet at kunne hjælpe med planlægningen og virkeliggørelsen af værtens store dag. Selskabslokalerne kan rumme op til 120 personer, og hvert lokale har sit helt eget særpræg. Festmenuerne er et velsmagende kapitel for sig. Køkkenet byder på gastronomi efter klassiske opskrifter med moderne præg.

MØDER OG KONFERENCER PÅ HOTEL RANDERS

Hotel Randers har en stolt tradition for at danne rammerne omkring møder og kurser for virksomheder. Hotellet skræddersyr forretningsarrangementer, som kan afholdes for op til 100 personer.

Der bydes velkommen i lyse omgivelser med alle ønskelige, tekniske faciliteter og udstyr, hvor personalet naturligvis også her står parat med praktisk assistance.

Den rette forplejning aftales i fællesskab, så den matcher arrangementets karakter. Hotel Randers tilbyder flere forskellige mødepakker og arrangerer også gerne særskilte møder alt efter, hvad kunderne har af tanker og ønsker.

 

Del denne side

Opdateret af:

 

Kontakt

Adresse

Torvegade 11
8900 Randers C

Telefon

+45 86423422

Fakta

 • Kapacitet

  • Kapacitet: Værelser (84)
  • Kapacitet: Senge (166)
 • Klassifikation

  • ★★★★
 • Medlem af

  • Bed+Bike

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.036625
Latitude : 56.460056