Åbningstider og kontaktoplysninger

Vores åbningstider er i perioden 2. januar - 31. maj og 1. september - 31. december:

Mandag  kl 10-16
Tirsdag  kl 10-16
Onsdag  kl 10-16
Torsdag kl 10-16
Fredag   kl 10-16

I perioden 1. juni - 31. august

Mandag  kl 9-17
Tirsdag  kl 9-17
Onsdag  kl 9-17
Torsdag kl 9-17
Fredag   kl 9-17

I perioden 1. juli - 31. august

Lørdag   kl  9-13

Cykelruter Randers Fjord

Cykelruter Randers Fjord

Tag f.eks. en cykeltur "Fjorden rundt". Du kan se kort, læse rutebeskrivelse og meget mere her.

Turens længde er enten 48,8 km eller 85 km. lang afhængig af hvilken færge, du vælger at krydse Randers Fjord med.

Firmatur til Djurs Sommerland

I Djurs Sommerland finder I de sjoveste rammer for årets firmatur sammen med jeres familier – uanset, om I er 20 eller mange tusinde deltagere. I kan opleve Danmarks største rutschebaner, et kæmpe Vandland og flere end 60 sjove forlystelser, så her er der noget for både små og store legebørn.

Ophold inkl. besøg på Kyst- og Fjordcentret

Kyst- og Fjordcentret kan du blive våd, få beskidte fingre, komme til at lugte lidt af såvel siv, uld, røg og fisk. Du kan få en ordentlig omgang buksevand i waders, sprøjte vand på din far eller søn med en vandraket. Få vabler af et ildstål, tage på kanotur i den lokale sivjungle, give en krabbe et håndtryk, bage pandekager i fjorden.

Golf i Randers

Frisk luft, motion og skøn natur kendetegner Randers, når snakken falder på byens golfbaner. Randers har lækre øve-faciliteter, velanlagte driving ranges og putting greens. Alt dette er fordelt på to flotte golfbaner, hvoraf den ene er i international standard.

Uanset hvilken golfbane er der mulighed for at komme rundt i den skønne natur omkring Randers

Randers Fjord Golfklub

Teambuilding

I Randers findes massevis af tilbud på spændende teambuilding aktiviteter. Her er eksempler fra Fjordcentret.

Samarbejde på vandet 

Dette oplæg er for ca. 10 - 12 personer, der har lyst til aktive oplevelser på vand. 
Varighed ca. 4 timer. 

Matchrace i optimistjoller

Aktiviteter under mødet

Vi kan klare de fleste typer forespørgsler hos VisitRanders. Derfor er følgende kun eksempler og til inspiration. Hvis I har andre ønsker, så kontakt os, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme jeres forespørgsel.

Velkomstkoncept

Randers lægger stor vægt på at yde den bedste service over for byens gæster. I den forbindelse har VisitRanders i samarbejde med Randers Kommune udviklet en velkomstservice, når Randers er værtsby for større møder, konferencer, sports- og kulturevents.

Velkomstkonceptet består af, at hver enkel deltager får udleveret en ”velkomstpose” med:

Hvidsten Kro

Hvidsten Gruppen

Hvidstengruppen blev etableret under ledelse af Marius Fiil fra Hvidsten Kro den 12. marts 1943. Natten før fandt en nedkastning af våben sted ved Mariager. Det var svært at få våbnene transporteret væk fra stedet. Derfor henvendte lægen Thorup-Petersen og en af lederne af modstandsbevægelsen i Randers-området, Ole Geisler, sig til Marius Fiil. De bad ham deltage i transporten af de nedkastede våben. En gruppe blev samlet, og efterfølgende blev det til mange modtagelser og transporter.

Lyst til highlights

Randers byder på masser af gode og spændende oplevelser. Lige fra eksotiske dyr i Randers Regnskov, kildren i maven i Djurs Sommerland til "King of Rock 'n' Roll" på Memphis Mansion. Der er spændende kunst i byrummet og på Randers Kunstmuseum, og Museum Østjylland og Håndværksmuseet byder indenfor til et kig ind i fortiden. Hvis man kører ud i egnen omkring Randers, er der mange smukke naturoplevelser og dejlige slotte og parker, som man kan nyde.